TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με combo και bet builder στο Euro

Switzerland's Breel Embolo celebrates after scoring his side's third goal during a Group A match between Hungary and Switzerland at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Saturday, June 15, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Switzerland's Breel Embolo celebrates after scoring his side's third goal during a Group A match between Hungary and Switzerland at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Saturday, June 15, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic) @2024 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο επιλογές

Οι Αμερικάνοι συνηθίζουν να λένε ότι το πραγματικό παιχνίδι στο NBA ξεκινάει με την εκκίνηση των πλέι-οφ. Θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο για το Euro, παρομοιάζοντας τα πλέι-οφ με τα νοκ-άουτ, τα οποία ξεκινούν σήμερα το απόγευμα και θα διαρκέσουν έως το βράδυ της Τρίτης, με δύο ματς ανά ημέρα.

Βλέποντας το σετ στην πρώτη αναμέτρηση, αυτή της Ελβετίας με την Ιταλία αναρωτιέται κανείς τι παραπάνω έχουν κάνει οι «ατζούρι» για να προσφέρονται σε τιμές καθαρού φαβορί. Η τιμολόγηση οφείλεται αποκλειστικά στο brand και την παράδοση που κουβαλάει κάθε ομάδα. Σαφώς δεν έχει κάνει κάτι παραπάνω η Ιταλία από την Ελβετία, απεναντίας ήταν η ομάδα του Γιακίν αυτή που νίκησε εύκολα τους Ούγγρους και κρατούσε τη νίκη κόντρα στη Γερμανία (και την πρώτη θέση του ομίλου) έως το 92’. Έχει προσθέσει χαρακτήρα στα στοιχεία της η Ελβετία, που για εκατοστά στερήθηκε το 2-0 απέναντι στη Γερμανία, με το (οφσάιντ) γκολ του Βάργκας στο 84’.

Η Ιταλία προκρίθηκε με γκολ στο 98’, της πιστώνεται ότι έβγαλε αντίδραση όταν δέχτηκε το γκολ, αλλά… μεταξύ μας, αυτή η Κροατία, με την τρύπια άμυνα, ήταν κακέκτυπο των προηγούμενων εκδόσεων της. Το 1Χ παίζει στο 1,50+, συνδυαστικά με under 3,5 ανεβαίνει στο 1,78.

Προγνωστικά στοιχήματος

Με ένα ανύπαρκτο πέναλτι του Στέρλινγκ που έκανε γκολ ο Κέιν είχε ηττηθεί η Δανία στον ημιτελικό του προηγούμενο Euro (2-1), στην παράταση, από την οικοδέσποινα Αγγλία. Σε 90λεπτο οι Δανοί είναι αήττητοι στα εφτά τελευταία παιχνίδια τους σε τελικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και δεν είναι τόσο αυθαίρετη η υπόθεση ότι έχουν προετοιμαστεί πνευματικά για να βγάλουν το λάδι των Γερμανών.

Ναι, προφανώς όταν η Γερμανία παίζει στην έδρα της είναι φαβορί απέναντι σχεδόν σε όλους, αμφιβάλλουμε όμως αν το 1,60+ αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Η Δανία έβγαλε αντίδραση όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με την Αγγλία και στα σημεία ήταν ανώτερη από τα «λιοντάρια». Πρόκειται για ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, έκανε όμως το… λάθος να μην νικήσει καμία από τις Σλοβενία, Σερβία (θα ήταν πρώτη στον όμιλο) κι έτσι έπεσε πάνω στους διοργανωτές.

Θα πάμε με ένα bet builder, το under 3,5 συνδυαστικά με πρόκριση της Γερμανίας, που αποδίδει επίσης 1,78.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελβετία – Ιταλία: 1Χ & Under 3,5 (απόδοση 1.78), 19:00
  • Γερμανία – Δανία: Πρόκριση Γερμανίας & Under 3,5 (απόδοση 1.78), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ