TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο combo στο Champions League

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Μπάγερν - Σάλτσμπουργκ στο Champions League
Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Μπάγερν - Σάλτσμπουργκ στο Champions League © 2020 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης και παίζει μπάλα με τα δύο μεγάλα παιχνίδια του Champions League.

Με τους επαναληπτικούς Λίβερπουλ – Ίντερ και Μπάγερν – Ζάλτσμπουργκ ανοίγει η αυλαία του ευρωπαϊκού τριημέρου. Στο ματς στο "Άνφιλντ" η πρόκριση λογικά έχει ήδη κριθεί μετά το 2-0 της Λίβερπουλ στο Μιλάνο, ενώ και στο Μόναχο η Μπάγερν είναι σαφέστατα το φαβορί μετά το 1-1 της Αυστρίας.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Λίβερπουλ - Ιντερ

Η Λίβερπουλ, παρότι προκρίνεται ακόμη και με ήττα με ένα γκολ, δεν είναι ομάδα συντηρητικής λογικής. "Δεν είμαστε ομάδα που υπερασπίζεται αποτελέσματα", όπως το έθεσε ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Από την άλλη, η Ίντερ ξέρει μεν ότι οι ελπίδες πρόκρισης είναι πια μάλλον θεωρητικές, όμως και αυτή δεν θα πάει για τουρισμό στο "Άνφιλντ", αλλά για να παλέψει και, αν είναι όντως να αποχωρήσει από το θεσμό, να φύγει με ψηλά το κεφάλι (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Ο άσος της Λίβερπουλ, που παίζει γύρω στο 1,60, είναι μάλλον μικρός για μια ομάδα που δεν χρειάζεται να νικήσει, όμως σε συνδυασμό με το G/G, πάνω στη λογική ότι η Ίντερ είναι υποχρεωμένη να ανοίξει το παιχνίδι αλλά στο τέλος θα μιλήσει η προφανής ποιοτική ανωτερότητα της Λίβερπουλ, αποκτά σαφώς περισσότερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ της αναμέτρησης

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μπάγερν - Σάλτσμπουργκ

Στο Μόναχο η Μπάγερν δίνεται καυτό φαβορί, με τον άσο γύρω στο 1.20, και φυσικά δύσκολα μπορεί να διαφωνήσει κανείς, έστω κι αν οι Βαυαροί δεν φαίνεται να είναι στη καλύτερή τους κατάσταση (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Από την άλλη η Σάλτσμπουργκ κοίταξε την Μπάγερν στα μάτια στο πρώτο παιχνίδι, όπου ήταν μάλλον άτυχη που τελικά δεν νίκησε, και θα τα παίξει όλα για όλα στον σημερινό επαναληπτικό. Mε ενθουσιασμό και άγνοια κινδύνου οι Αυστριακοί, δεν είναι καθόλου απίθανο να δημιουργήσουν όντως προβλήματα στην ασταθή άμυνα της Μπάγερν, οπότε και εδώ μπορούμε να ντριμπλάρουμε τον πολύ χαμηλό άσο συνδυάζοντάς τον με το γκολ της Σάλτσμπουργκ.

Διαβάστε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ της αναμέτρησης

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ – Ίντερ: 1 & G/G (απόδοση 2.90), 22:00
  • Μπάγερν – Ζάλτσμπουργκ: 1 & G/G (απόδοση 2.07), 22:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ