TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο φαβορί από Europa και Conference League

Ο Μάνουελ Πελεγκρίνι στον πάγκο της Μπέτις
Ο Μάνουελ Πελεγκρίνι στον πάγκο της Μπέτις © 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Παιχνίδι με τρεις επιλογές κάνει για απόψε το Match Money.

Γεμάτο επιλογές το κουπόνι της Πέμπτης, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ μονοπωλούν το ενδιαφέρον με 34 συνολικά αναμετρήσεις. Το βλέμμα πέφτει καταρχάς σε δύο φαβορί, που μπορούν να αποτελέσουν στήριγμα. Ξεκινάμε με το Πλζεν – Λουντογκόρετς από το Γιουρόπα Λιγκ. Με βάρος στη φανέλα πλέον οι Τσέχοι μετά την περυσινή πορεία στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, εξαιρετικό το 3-3 στην έδρα της Άιντραχτ στην πρεμιέρα, ισοφάρισαν με δύο γκολ στο τέλος (86’, 90+3’). 5-1-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Πλζεν φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στα τελευταία 15 ευρωπαϊκά της ματς, έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ σε κανονική διάρκεια αγώνων! Με νέο τεχνικό στον πάγκο η Λουντογκόρετς, μετά την ήττα από τη Σλάβια στην πρεμιέρα (0-2), δεν δείχνει να πατάει καλά και μοιραία κοιτάμε αριστερά, στο 1,80 ο άσος.

Πάμε και στο Λέγκια – Μπέτις από το Κόνφερενς Λιγκ. Χάος στο στρατόπεδο των Πολωνών, με τον Πορτογάλο Φέιο να βρίσκεται ένα βήμα από την έξοδο. Μόλις δύο νίκες μετρά στα τελευταία οχτώ ματς η Λέγκια (01/09 η τελευταία νίκη), ενώ η πρόκριση στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ μάλλον ήταν αποτέλεσμα της ευνοϊκής κλήρωσης. Με φιλοδοξίες στη διοργάνωση η Μπέτις, ακολουθεί μεν το ντέρμπι με τη Σεβίλλη στο πρωτάθλημα, δεν πρόκειται πάντως να σνομπάρει το Κόνφερενς Λιγκ και κόντρα σε έναν αντίπαλο με τόσα προβλήματα, έχει δεδομένα τον πρώτο λόγο. Στο 1,85 το διπλό.

Κλείνουμε με τα πολλά γκολ στο Χόφενχαϊμ – Ντινάμο Κιέβου. Σε δύσκολη φάση η γερμανική ομάδα, με τα χίλια ζόρια έσωσε τον βαθμό στην πρεμιέρα με τη Μίντιλαντ (1-1), ενώ στο πρωτάθλημα μετρά τέσσερις σερί ήττες. Πιο πρόσφατη εξ αυτών το 3-4 από τη Βέρντερ, όπου κέρδιζε με 3-0 στο 12’, όμως έμεινε με δέκα παίκτες λίγο μετά (18’) και το ματς γύρισε μέχρι το 49’! Τρίζει αναμενόμενα η καρέκλα του τεχνικού Ματαράτσο. Με κάτω τα χέρια έχασε η Ντινάμο Κιέβου στην πρεμιέρα από τη Λάτσιο (0-3) κι αυτό βάζει φρένο στο ενδεχόμενο της κόντρας. Οι δύο ομάδες ωστόσο έχουν τεράστια κενά στην άμυνα κι αυτό μας ωθεί στα πολλά γκολ. Έχει νόημα το G/G & Over 2,5 στο 1,85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χόφενχαϊμ – Ντινάμο Κιέβου: G/G & Over 2,5 (1,85), 19:45
  • Λέγκια – Μπέτις: 2 (1,85), 19:45
  • Πλζεν – Λουντογκόρετς: 1 (1,80), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ