TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με ένα διπλό και ένα DNB

Ο Κέιν πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που σημείωσε κόντρα στην Έβερτον
Ο Κέιν πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που σημείωσε κόντρα στην Έβερτον @ 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε δύο προτάσεις από την Premier League και τη Serie A.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ (19:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24) το μεγάλο ματς της αγωνιστικής στην Premier League, ένα ματς που θα παίξει κομβικό ρόλο στη μάχη για την 4άδα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όλη τη σεζόν παραμένει ένα μόνιμο μπάχαλο. Πότε κάτι γίνεται με τον Πογκμπά, πότε με τον Ράσφορντ, πότε με τον Μαγκουάιρ, πότε με τον Ρονάλντο, στο "Ολντ Τράφορντ" δεν βρίσκουν ησυχία με τίποτα και ο Ραλφ Ράνκινγκ είναι σαφές ότι έχει απλώς διαχειριστικό ρόλο, καθώς όλοι περιμένουν το καλοκαίρι και την έλευση κάποιου μόνιμου τεχνικού (Ποκετίνο;) που θα αναλάβει να χτίσει εξαρχής την ομάδα.

Στην Τότεναμ, από την άλλη, ο Αντόνιο Κόντε, έχοντας την απόλυτη στήριξη της εξέδρας, πασχίζει να δώσει χαρακτήρα νικητή σε ένα γκρουπ που έχασε τελείως τον προσανατολισμό του μετά τη φυγή του Ποκετίνο για τις αποτυχημένες επιλογές που ακολούθησαν (Μουρίνιο, Εσπίριτο Σάντο). Και σιγά σιγά φαίνεται ότι τα καταφέρνει. Η Τότεναμ βέβαια παραμένει ακόμη πολύ ασταθής, όμως έρχεται από δύο εμφατικές νίκες στο πρωτάθλημα (4-0 στο Λιντς, 5-0 την Έβερτον), ο Κόντε είναι προπονητής των μεγάλων αγώνων και των ντέρμπι, ο Κέιν και ο Σον έχουν βρει τη φόρμα τους και σε αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ μπορούμε να την εμπιστευτούμε.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ

Προγνωστικά Ιταλία: Μπορεί να βάλει φωτιά

Από δύο σερί νίκες στην Ιταλία η Γιουβέντους, που έχει πάρει καθαρό κεφάλι στο κυνήγι του μίνιμουμ στόχου της εξασφάλισης της τετράδας του Champions League. Και ταυτόχρονα, καθώς Μίλαν, Ίντερ και Νάπολι κάνουν συνεχόμενες γκέλες, στο βάθος του μυαλού του Αλέγκρι υπάρχει και μια τελευταία προσπάθεια μήπως προλάβει το τρένο του τίτλου.

Τώρα στη Γένοβα με τη Σαμπντόρια η Γιουβέντους (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), την επόμενη αγωνιστική εντός έδρας με την ουραγό Σαλερνιτάνα, κι αν κάνει το δύο στα δύο, θα υποδεχθεί στις 3 Απριλίου στο μεγάλο ντέρμπι την Ίντερ με σκοπό να βάλει φωτιά στην κορυφή. Η Σαμπντόρια προέρχεται από δύο ήττες (4-0 από την Αταλάντα, 2-1 από την Ουντινέζε), βγάζει πολλές αμυντικές αδυναμίες έχοντας πρόβλημα φυσικής κατάστασης και σαφώς δεν είναι ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη "Μεγάλη Κυρία".

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα της Σαμπντόρια με τη Γιουβέντους

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαμπντόρια – Γιουβέντους: 2 (απόδοση 1.70) 19:00
  • Μάντσεστερ Γ. - Τότεναμ: 2 DNB (απόδοση 2.05) 19:30
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ