TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με ένα φαβορί και δύο Under

Leo Pereira of Brazil's Flamengo drives the ball during a Copa Libertadores group A soccer match against Argentina's Racing Club at Presidente Peron stadium in Avellaneda, Argentina, Thursday, May 4, 2023. (AP Photo/Gustavo Garello)
Leo Pereira of Brazil's Flamengo drives the ball during a Copa Libertadores group A soccer match against Argentina's Racing Club at Presidente Peron stadium in Avellaneda, Argentina, Thursday, May 4, 2023. (AP Photo/Gustavo Garello) AP

Φτωχό φυσικά το κουπόνι της Πέμπτης, μετά από το παράθυρο των εθνικών και μία μέρα πριν μπούμε ξανά σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς. Με δύο αγορές τερμάτων θα ασχοληθούμε και ένα διπλό-φαβορί και αρχή θα κάνουμε με το δεύτερο.

Μάχη από τη Λιγκ 2 το Χάρογκεϊτ – Ντονκάστερ. Καυτοί οι φιλοξενούμενοι, που σκαρφάλωσαν στην κορυφή μετά το 1-0 επί της Τζίλιγχαμ και αποτελούν ίσως το πιο πειστικό σύνολο της κατηγορίας ως τώρα. Από σκληρή ήττα προέρχεται η Χάρογκεϊτ στο εκτός έδρας 1-0 (90+2’) από την Τσέλτεναμ, σε ματς όπου άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία. Τις χωρίζουν πολλά σε ποιοτικό επίπεδο, την ίδια στιγμή που η Χάρογκεϊτ δεν έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Ακόμα, η έδρα της είναι διαχρονικά αδύναμη και η Ντονκάστερ μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Στο 1,75 το διπλό.

Πάμε και στο πιο αντιεμπορικό Τούρκου – Γίπο από τη Β’ Φινλανδίας. Ένα κι ένα κάνει... δύο η κατάσταση εδώ, μάχη ανάμεσα στις δύο κορυφαίες άμυνες της κατηγορίας, αμφότερες κυνηγούν με αξιώσεις και τη 2η θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. 4/4 Under 2,5 μετρούν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας, μοιάζει γενικότερα με ζευγάρι που μπορεί να μείνει χαμηλά και το Under 2,5 στο 1,90 ικανοποιεί πλήρως.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Φλαμένγκο – Μπαΐα. Επαναληπτικός προημιτελικός κυπέλλου, η Φλάμενγκο επικράτησε με 1-0 στο α’ ματς, στηρίζοντας τα πάντα στην άμυνά της, κλασικά αναποτελεσματική η Μπαΐα. Κάπως υψηλός ο άσος στο 1,80, καθώς οι γηπεδούχοι δεν είναι αναγκασμένοι να κερδίσουν για να προκριθούν. Δεν θα έχουν πάντως στη διάθεσή τους τον φορ/αρχισκόρερ Πέδρο, που τραυματίστηκε. Επικίνδυνη η Μπαΐα, δεν τελειώνει όμως τις φάσεις της με συνέπεια και όλα τα δεδομένα μάς οδηγούν στα λίγα γκολ. ΟΚ το Under 2,5 στο 1,82.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τούρκου – Γίπο: Under 2,5 (1,90), 18:30
  • Χάρογκεϊτ – Ντονκάστερ: 2 (1,75), 22:00
  • Φλαμένγκο – Μπαΐα: Under 2,5 (1,82), 03:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ