TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με φαβορί και γκολ στο Champions League

Οι παίκτες της Σπάρτα Πράγας στο Europa League
Οι παίκτες της Σπάρτα Πράγας στο Europa League © 2024 FRANCISCO SECO / AP IMAGES

Δεύτερο κομμάτι του α’ γύρου των playoffs του Champions League και το Match Money ποντάρει σε τρεις επιλογές.

Χτες επικράτησαν και τα τρία φαβορί (Λιλ, Μπόντο, Ντιναμό Ζάγκρεμπ), πάμε να δούμε σήμερα με τι έχουμε να κάνουμε. Αρχικά, κρατάμε τον άσο-φαβορί της Μίντιλαντ κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας. Σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, που έχουν μπει στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 3-2-0 (σε δύσκολες έδρες οι δύο ισοπαλίες) και στα προκριματικά δεν έχουν δυσκολευτεί ιδιαίτερα κόντρα σε Σάντα Κόλομα και Φερεντσβάρος. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος η Σλόβαν Μπρατισλάβας (9/9 ματς αήττητη φέτος σε όλες τις διοργανώσεις), όμως υπάρχουν ποιοτικές διαφορές εδώ και το σετ το αναγνωρίζει αυτό. Fair ο άσος στο 1,60.

Απαράδεκτη η πρωταθλήτρια Ελβετίας Γιουνγκ Μπόις, που μπήκε στη σεζόν με σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη (0-2-3), πριν επικρατήσει επί ερασιτεχνικής ομάδας στο κύπελλο (10-0). Χαρακτηριστικό το γεγονός πως στα πέντε αυτά ματς πρωταθλήματος, δέχθηκε σε όλα 2+ γκολ. Καυτή δεν τη λες τη Γαλατασαράι, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα και δύο οριακές νίκες (2-1), έχοντας στην πλάτη και τον διασυρμό στο Λιγκ Καπ από την Μπεσίκτας (5-0). Κι εδώ όμως είναι αδύνατο να αγνοηθεί το πόσο ανώτεροι ποιοτικά είναι φιλοξενούμενοι και έχουν δεδομένα τον πρώτο λόγο κόντρα σε έναν φουλ ντεφορμέ αντίπαλο. ΟΚ το διπλό στο 1,90.

Κλείνουμε με το Μάλμε – Σπάρτα Πράγας. Φουλ επίθεση σε όλη τη διάρκεια της σεζόν οι Σουηδοί, που έχουν και άψογο αγωνιστικό ρυθμό, καθώς το πρωτάθλημά τους βρίσκεται σε εξέλιξη από τα τέλη Μαρτίου. 4/4 G/G & Over 2,5 μετρά φέτος στην Ευρώπη η Μάλμε και 8/10 τελευταία συνολικά, ενώ έχει δεχθεί γκολ και σε 11/12 τελευταία παιχνίδια της. Με επιθετικό στιλ και η Σπάρτα Πράγας, μονάχα στο εκτός 2-0 επί της Σάμροκ δεν δέχθηκε γκολ στην Ευρώπη, ενώ συνολικά μετρά 6/8 G/G & Over 2,5. Τα λένε όλα τα νούμερά τους, πάμε με το G/G & Over 2,5 στο 2,05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίντιλαντ – Σλόβαν Μπρατισλάβας: 1 (1,60), 22:00
  • Γιουνγκ Μπόις – Γαλατασαράι: 2 (1,90), 22:00
  • Μάλμε – Σπάρτα Πράγας: G/G & Over 2,5 (2,05), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στοwww.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ