TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με προϊστορία η Βίλεμ, αρέσει η Θέλτα

Οι παίκτες της Θέλτα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2023-2024 στο "Μπαλαΐδος", Βίγκο | Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024
Οι παίκτες της Θέλτα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη La Liga 2023-2024 στο "Μπαλαΐδος", Βίγκο | Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 © 2024/LALO R. VILLAR/AP IMAGES

Σε τρία στοιχήματα από Ευρώπη και Λατινική Αμερική ποντάρει για σήμερα το Match Money.

Γεμάτο επιλογές και το κουπόνι της Κυριακής, ξεκινάμε με το τοπικό ντέρμπι Βίλεμ – Βααλβάικ από την Ερεντιβίζιε. Μια χαρά τα πηγαίνει η πρώτη ως τώρα (ρεκόρ 1-2-1), στην πρεμιέρα μάλιστα πήρε ισοπαλία στην έδρα της Φέγενορντ (1-1). Ουραγός και με 4/4 ήττες η Βάαλβαϊκ, που έχει φορτώσει και απουσίες. Προβληματισμένος ο κόσμος, άθλια μέσα σε όλα αυτά η προϊστορία της στην έδρα της Βίλεμ, με εφτά κολλητές ήττες! Έχει λογική επομένως ο άσος στο 1,80.

Πάμε και μια βόλτα από Βραζιλία και το Κρουζέιρο – Σάο Πάουλο. Ξεκούραστοι οι γηπεδούχοι, που έχουν να αγωνιστούν από τις 01/09, την ίδια στιγμή που η Σάο Πάουλο αποκλείστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο κύπελλο από την Ατλέτικο Μινέιρο. Ακολουθεί και το Λιμπερταδόρες, για ένα ρόστερ που στερείται το απαραίτητο βάθος για να τα βγάλει πέρα παντού. Σχεδόν πλήρης η Κρουζέιρο, έχει κι αυτή υποχρεώσεις στο Σουνταμερικάνα, γέμισε όμως μπαταρίες και μπορεί να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή σύνθεσή της. ΟΚ ο άσος στο 1,95.

Κλείνουμε με το Θέλτα – Βαγιαδολίδ από τη Λα Λίγκα. Αρέσει στο μάτι η Θέλτα, που ξεκίνησε με δύο εντός έδρας νίκες και ύστερα έχασε δύο κολλητά ματς στον δρόμο, αφήνοντας πάντως καλές εντυπώσεις. Επιθετικά γενικότερα είναι εξαιρετική και έχει πετύχει δέκα γκολ σε τέσσερα ματς. Με ένα από τα χειρότερα ρόστερ της κατηγορίας η Βαγιαδολίδ και ένα γκολ ενεργητικό συνολικά, δύσκολη η αποστολή της κόντρα στη Θέλτα. Στο 1,70 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Θέλτα – Βαγιαδολίδ: 1 (1,70), 15:00
  • Βίλεμ – Βάαλβαϊκ: 1 (1,80), 15:30
  • Κρουζέιρο – Σάο Πάουλο: 1 (1,95), 00:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ