TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με το φαβορί, αλλά όχι στο 1,60

Real Madrid's Vinicius Junior celebrates after scoring his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Alaves at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 14, 2024. (AP Photo/Jose Breton)
Real Madrid's Vinicius Junior celebrates after scoring his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Alaves at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 14, 2024. (AP Photo/Jose Breton) AP

Το Match Money αναλύει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ποντάρει σε ένα combo bet.

Όταν έγινε η φετινή κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντόρτμουντ έμοιαζε αουτσάιντερ ακόμα και για την τρίτη θέση του δικού της γκρουπ. Με Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν και Νιούκαστλ είχε να αντιμετωπίσει ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ ή πολύ πιο ισχυρή παράδοση στο θεσμό.

Ο Έντιν Τέρζιτς όμως αποδείχτηκε μετρ της τακτικής και με εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία οι Βεστφαλοί ξεπέρασαν κάθε προσδοκία στη διοργάνωση. Επέδειξαν σχέδιο και άρτια τακτική οργάνωση, αντλώντας ψυχολογία μετά τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Πήραν την πρώτη θέση του ομίλου και στα νοκ-άουτ παραμέρισαν Αϊντχόφεν, Ατλέτικο και Παρί Σ.Ζ. για να περάσουν. Ειδικά με την Παρί, ήταν άκρως εντυπωσιακό ότι προκρίθηκαν με δύο νίκες και χωρίς να δεχτούν γκολ.

H Ντόρτμουντ έπαιξε με τρομερή αυτοπεποίθηση στα νοκ-άουτ και φαίνεται να έχει και άστρο στη φετινή διοργάνωση. Κόντρα σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα στον τελικό θα ζυγίζαμε τις πιθανότητές της και θα αξιολογούσαμε τις υπέρ της αγορές. Με τη Ρεάλ όμως δεν πάει ούτε η σκέψη, ούτε πολύ περισσότερο το χέρι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πρόκειται για την ομάδα που έχει κερδίσει τους 14 από τους 17 τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ που έχει παίξει και έχει οχτώ σερί νικηφόρους, τους πέντε εκ των οποίων την τελευταία εννιαετία! Είναι τελείως διαφορετικό μέγεθος σε αυτή τη διοργάνωση από οποιαδήποτε άλλη ομάδα και φυσικά καμία στον κόσμο δεν μπορεί να της επιβληθεί ψυχολογικά. Είναι πια η ομάδα – συνώνυμο του θεσμού και ευελπιστεί ότι η φανέλα της θα αποδειχτεί ξανά… δυσβάσταχτη για τον αντίπαλο.

Ωστόσο για τελικό απόδοση επιπέδου 1,60+ μόνο δελεαστική δεν είναι. Θα προτιμήσουμε το combo του διπλού με under 3,5, θεωρώντας ότι οι πιθανότητες να παίξει η Ντόρτμουντ "κλεφτοπόλεμο" και να αρκεστεί η Ρεάλ σε ένα κυνικό αποτέλεσμα είναι αρκετά μεγάλες. Για 2,50 το deal φαντάζει αρκετά καλό, δεδομένου ότι σε έναν τελικό η σκοπιμότητα είναι δεδομένη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ – Ρεάλ: 2 & Under 3,5 (απόδοση 2.50), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ