TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Μεγάλο κίνητρο, μεγάλη απόδοση

Ο Τρινκέρι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τον Παναθηναϊκό για την EuroLeague.
Ο Τρινκέρι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης και παίζει μπάλα με τη EuroLeague και το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπάγερν.

Παναθηναϊκός – Μπάγερν στο ΟΑΚΑ για την 31η αγωνιστική της Euroleague απόψε το βράδυ (21:00, Novasports Prime, Live από το SPORT24). Οι "πράσινοι" μετρούν τρεις ήττες στη σειρά και προέρχονται από διασυρμό από τον "αιώνιο" αντίπαλο στο ΣΕΦ την περασμένη αγωνιστική (101-73), εμφανίζοντας αποκαρδιωτική εικόνα.

Η πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας 25ετίας στην Ευρώπη έχει βαριά φανέλα και ο εγωισμός των παικτών της θα έπρεπε να έχει πληγωθεί μετά από αυτό το φιάσκο στον Πειραιά, όμως το θέμα είναι ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν υποστεί και άλλες ήττες φέτος με παρόμοιο τρόπο και τίποτα δεν άλλαξε. Και δύσκολα μπορεί να αλλάξει με την τρέχουσα κατάσταση.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπάγερν έχει παίξει μέσα σε Φεβρουάριο και Μάρτιο μόλις τρία ματς EuroLeague! Τελευταίο της παιχνίδι αυτό με τον Ολυμπιακό στο Μόναχο πριν 18 ημέρες (ήττα με 88-98). Μετά χτυπήθηκε από τον κορονοϊό και τα ματς της αναβλήθηκαν. Πλέον όμως ο κορονοϊός ξεπεράστηκε και όλα δείχνουν ότι θα πάει στο ματς του ΟΑΚΑ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση τη γνωστή απουσία του Γουίλερ-Μπαμπ.

Η εξέλιξη με τις ρωσικές ομάδες έχει φέρει σε ευνοϊκή θέση την Μπάγερν αναφορικά με τη μάχη της 8άδας και ο πολύπειρος Αντρέα Τρινκιέρι ξέρει πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι ένα διπλό επί του αδιάφορου βαθμολογικά Παναθηναϊκού, ο οποίος θα παραταχθεί χωρίς τους Παπαπέτρου, Γιόβιτς και Μποχωρίδη. Με τη νίκη των Βαυαρών σε τιμές άνω του 2.00, το ρίσκο αξίζει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός – Μπάγερν: 2 (απόδοση 2.09) 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ