TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Μία δυάδα κι ένα πέναλτι στο 3.10

Ο Σίμον Μαρτσίνιακ σφυρίζει το Γουλβς - Ολυμπιακός στους 16 του Europa League
Ο Σίμον Μαρτσίνιακ σφυρίζει το Γουλβς - Ολυμπιακός στους 16 του Europa League © 2020 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και ποντάρει σε δύο παιχνίδια από το Champions League.

Το Σπόρτινγκ – Μαρσέιγ (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24) και το ντέρμπι της ημέρας Μπαρτσελόνα – Ίντερ (22:00 Cosmote Sport 3HD/MEGA, Live από το SPORT24) είναι τα δύο ματς της σημερινής βραδιάς του Champions League στα οποία θα επικεντρωθεί το Total Betting του Match Money.

Προγνωστικά Champions League

Στο Σπόρτινγκ – Μαρσέιγ το 4-1 των Γάλλων ίσως έχει δώσει εσφαλμένη εικόνα. Η νίκη της Μαρσέιγ ήταν σε μεγάλο βαθμό θέμα ατυχών συμπτώσεων και από την τραγική βραδιά που βρέθηκε ο γκολκίπερ της Σπόρτινγκ. Οι Πορτογάλοι έχουν πιο δεμένη και πιο ώριμη ομάδα από τη Μαρσέιγ, και φάνηκε αυτό στις πρώτες δύο αγωνιστικές, με το 3-0 στη Φρανκφούρτη και το 2-0 επί της Τότεναμ. Γυρίζει και ο Ουρουγουανός στόπερ Κόατες, που έλειψε πολύ στα Μασσαλία από το κέντρο της άμυνας της Σπόρτινγκ, μια χαρά ο άσος στο 2.30.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Στο Μπαρτσελόνα – Ίντερ σού έχουμε δύο ιδέες. Η πρώτη είναι απλή, να κερδίσει η Μπαρτσελόνα χωρίς να δεχθεί γκολ. Για την Μπαρτσελόνα το ματς είναι ο απόλυτος τελικός, αφού το ενδεχόμενο να μην περάσει στην επόμενη φάση του Champions League είναι αδιανόητο μετά και τα ανοίγματα του καλοκαιριού. Αυτή η αίσθηση βέβαια έχει περάσει στις αποδόσεις και ο άσος του 1.45 είναι μικρός για τόσο σημαντικό ματς. Στη σκέψη πάντως ότι η Ίντερ στο ματς του Μιλάνου είχε μόλις 0,21 xGoals (0,21-0,86) και ότι η άμυνα της Μπαρτσελόνα είναι φέτος πολύ σταθερή (20-1 τέρματα στη La Liga, 8-0 στο Καμπ Νου), ανεβαίνει στο 2,65.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η δεύτερη ιδέα για το ντέρμπι είναι λίγο... καφενειακή. Στο πρώτο ματς στο Μιλάνο έγινε πολύ μεγάλος ντόρος για το πέναλτι που δεν πήρε στο φινάλε η Μπαρτσελόνα και ίσως σε μια φάση δύσκολη και διφορούμενη να πάρει τώρα το κλικ. Εξάλλου, κι επειδή δεν είμαστε σε καφενείο, κάθεται και πεναλτάκιας διαιτητής, ο Πολωνός Σίμον Μαρτσίνιακ, που σε 36 παιχνίδια Champions League στην καριέρα του έχει δώσει 16 πέναλτι, σχεδόν ένα κάθε δύο παιχνίδια. Στο 3.10 να σφυρίξει άλλο ένα σήμερα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπόρτινγκ – Μαρσέιγ: 1 (απόδοση 2.30) 22:00
  • Μπαρτσελόνα – Ίντερ: 1 & N/G (απόδοση 2.65) 22:00
  • Μπαρτσελόνα – Ίντερ: Καταλογισμός πέναλτι (απόδοση 3.10) 22:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ