TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Οδηγός τα πολλά γκολ σε Γαλλία και Ισπανία

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Για παιχνίδι με τα γκολ ενδείκνυται το κουπόνι της Κυριακής.

Για παιχνίδι με τα γκολ ενδείκνυται το κουπόνι της Κυριακής, ειδικότερα όσον αφορά την Α’ Γαλλίας. Ξεκινάμε με το Τουλούζ – Λυών. Φρέσκια από το 2-0 επί του Ολυμπιακού η δεύτερη στο Γιουρόπα Λιγκ, γιάτρεψε κάπως τις πληγές μετά την απίθανη ήττα από τη Μαρσέιγ με 2-3 (έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 5’). Στο ψάξιμο η Τουλούζ, ο Ισπανός κόουτς Νόβελ αλλάζει συνεχώς την αρχική 11άδα. Θα ψάξουν τη νίκη και οι δύο, ευάλωτες οι άμυνές τους, η Λυών ειδικότερα, πέρα από το 0-0 με τη Λανς, έχει δεχτεί 2+ γκολ σε 4/5 παιχνίδια της. Στη μέση και μια εξαιρετική προϊστορία με οχτώ διαδοχικά G/G & Over 2,5. Πάμε με το Over 2,5 στο 1,82.

Επιμένουμε γαλλικά και θα καταπιαστούμε με το Στρασβούργο – Μαρσέιγ. Ξανά θα γίνει λόγος για δύο ευάλωτες άμυνες, αμφότερες οι ομάδες συμμετέχουν μόνιμα σε ανοιχτές αναμετρήσεις και τα 21 γκολ που έχουν μπει, στα παιχνίδια που έχει δώσει η καθεμία, το αποδεικνύουν αυτό. Το Στρασβούργο ειδικότερα, έχει πετύχει 11 γκολ μετά από 5 αγωνιστικές, κάτι που έχει να καταφέρει από τη σεζόν 1979/80. Δύσκολα θα μείνει χαμηλά το συγκεκριμένο ματς επομένως, στο 1,80 το G/G & Over 2,5.

Κλείνουμε με το Θέλτα – Ζιρόνα από τη Λα Λίγκα. Μόνιμα επιθετική η πρώτη, που αδικείται πλήρως από το πιο πρόσφατο 0-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρόμοιο το σκηνικό στη Ζιρόνα, που κόλλησε στο 0-0 με τη Βαγιεκάνο, όμως άξιζε τη νίκη. Πολύ πιθανό να βρουν τώρα τα γκολ που δεν πέτυχαν στις προηγούμενες αναμετρήσεις τους. Η Θέλτα ακόμα μετρά 6/7 G/G & Over 2,5 φέτος, ενώ η Ζιρόνα έχει σκοράρει σε 7/8 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα αυτή. Επιλέγουμε κι εδώ το G/G & Over 2,5 στο 1,90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Θέλτα – Ζιρόνα: G/G & Over 2,5 (1,90), 15:00
  • Τουλούζ – Λυών: Over 2,5 (1,82), 16:00
  • Στρασβούργο – Μαρσέιγ: G/G & Over 2,5 (1,80), 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ