TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Όλα για όλα ο Παναθηναϊκός, προβληματίζει η Ζιρόνα

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Όλα για όλα ο Παναθηναϊκός, προβληματίζει η Ζιρόνα
INTIME SPORTS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε τρεις επιλογές.

Με το 1,5 πόδι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ο ΠΑΟΚ μετά το 4-0 επί της Σάμροκ στο α’ ματς. Πολύ πιθανό να νικήσει και στην Ιρλανδία, δεν έχει νόημα όμως να μπλέξουμε με ένα ζευγάρι πρακτικά τελειωμένο. Χαμός αναμένεται αντιθέτως στο Παναθηναϊκός – Λανς. Οι Πράσινοι έμειναν ζωντανοί μετά την ήττα στη Γαλλία με 2-1 και θα ψάξουν την ανατροπή στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Δικαίως οριακό το σετ, αν και τις τελευταίες ώρες είδαμε ανατροπή και η Λανς γύρισε σε ελαφρύ αουτσάιντερ, πιθανότατα λόγω της απουσίας των δύο βασικών της κεντρικών αμυντικών. Ο Μεδίνα είναι τιμωρημένος και Ντάνσο πήγε στη Ρόμα. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός μοιάζει αναγκασμένος να πάρει ρίσκα, από την άλλη η Λανς δύσκολα θα μείνει στο μηδέν. Μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι, όπως και εκείνο της Γαλλίας, πάμε με το Over 2,5 στο 1,90.

Πάμε και στο Πάφος – Κλουζ. Οριακό το προβάδισμα των Ρουμάνων μετά το α’ ματς (1-0), εκεί όπου έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 40’ κι όμως κράτησαν. Άλλη ομάδα η Πάφος στα εντός έδρας παιχνίδια της, έστω κι αν δεν παίζει στη φυσική της έδρα, νίκησε προηγουμένως τις Ζαλγκίρις και ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948. Δεν τις χωρίζουν πολλά όπως φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι, η Πάφος έχει τις πιθανότητές της και ο άσος ικανοποιεί στο 2,15.

Έχει και Λα Λίγκα το κουπόνι της ημέρας, με το Ζιρόνα – Οσασούνα θα ασχοληθούμε. Προβληματίζει ως τώρα η περυσινή έκπληξη της κατηγορίας, Ζιρόνα, στο τελευταίο της ματς έχασε με κάτω τα χέρια από την Ατλέτικο Μαδρίτης εκτός έδρας (3-0). Αήττητη στα δύο πρώτα ματς της σεζόν η Οσασούνα, που έκανε σεφτέ στο 1-0 επί της Μαγιόρκα. Σε πρώτο πλάνο η κόντρα εδώ, η φιλοξενούμενoι βγάζουν ένταση και μπορούν να εκμεταλλευτούν το περίεργο φεγγάρι της Χιρόνα. Στο 2,15 η διπλή ευκαιρία της Οσασούνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πάφος – Κλουζ: 1 (2,15), 20:00
  • Ζιρόνα – Οσασούνα: Χ2 (2,15), 20:00
  • Παναθηναϊκός – Λανς: Over 2,5 (1,90), 21:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ