TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ώρα να βγουν μπροστά

Switzerland's goalkeeper Yann Sommer, second right, and team mates applaud to supporters after a Group A match between Hungary and Switzerland at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Saturday, June 15, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Switzerland's goalkeeper Yann Sommer, second right, and team mates applaud to supporters after a Group A match between Hungary and Switzerland at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Saturday, June 15, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο επιλογές.

Η σημερινή είναι η πρώτη μέρα που έχουμε διαθέσιμο δείγμα από τις ομάδες στο Euro, καθώς για τον πρώτο όμιλο διεξάγονται τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής, ενώ υπάρχει και το Κροατία – Αλβανία για το δεύτερο.

Ο συνδυασμός μορφής αγώνα και σκορ στο Ισπανία – Κροατία ήταν από αυτούς που δεν συναντάς συχνά. Μολονότι το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν αντιπροσωπευτικό της εικόνας που είχε η Ουκρανία. Το πάλεψαν έως τέλους οι Βαλκάνιοι με ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι, ολοκληρώνοντας με πέντε παραπάνω τελικές και υπέρ τους κατοχή μπάλας. Πρόκειται για ομάδα με προσωπικότητες που εδώ και έξι χρόνια δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αποτυχία σε μεγάλα τουρνουά.

Στο Μουντιάλ του ’18 έπαιξαν τελικό, σε αυτό του ’22 ημιτελικό, ενώ στο Euro 2000 αποκλείστηκαν από την Ισπανία στους «16», στην παράταση. Σε ανασταλτικό επίπεδο η Αλβανία είχε καλή εικόνα απέναντι στην Ιταλία, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει. Σκόραρε στα 22 δευτερόλεπτα από λάθος αντιπάλου σε πλάγιο άουτ και έκτοτε είχε μία φάση στις καθυστερήσεις. Το σφιχτό στιλ των Αλβανών μας οδηγεί στο combo άσου και under 3,5 στο 2,10.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σκωτία δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο έδειξε το σκορ της πρεμιέρας με τη Γερμανία. Ασφαλώς θα βγει να παλέψει κόντρα στους Ελβετούς, που είχαν πολύ καλή εικόνα με την Ουγγαρία και με δεύτερη νίκη εδώ (που πάντως δεν είναι απαραίτητη) θα εξασφαλίσουν την πρόκριση. Αν νωρίτερα έχει γίνει το φυσιολογικό και η Γερμανία έχει νικήσει την Ουγγαρία, δεν αποκλείεται να συμβιβαστούν οι δύο ομάδες στο Χ.

Η Ελβετία θα έχει καπαρώσει μίνιμουμ τη δεύτερη θέση και θα παίξει κόντρα στους Γερμανούς για νίκη πρωτιάς, ενώ η Σκωτία θα φτιάξει την ψυχολογία της μετά το στραπάτσο της πρεμιέρας και θα χρειάζεται νίκη απέναντι στους Ούγγρους που θα τη στείλει εκτός απροόπτου στους "16" ως μία από τις καλύτερες τρίτες. Επιλογή να το περάσει το παιχνίδι από το 1-1, στο 2,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κροατία - Αλβανία: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.10), 16:00
  • Σκωτία - Ελβετία: Να περάσει από το 1-1 (απόδοση 2.80), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ