TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Οριακές καταστάσεις στη Στουτγάρδη

Germany's Kai Havertz celebrates after scoring his side's opening goal from a penalty kick during a round of sixteen match between Germany and Denmark at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Saturday, June 29, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru)
Germany's Kai Havertz celebrates after scoring his side's opening goal from a penalty kick during a round of sixteen match between Germany and Denmark at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Saturday, June 29, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru) @2024 ANDREEA ALEXANDRU/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο επιλογές.

Για την Εθνική Γερμανίας 28 χρόνια χωρίς Ευρωπαϊκό τρόπαιο είναι πολλά (έχει κατακτήσει βέβαια ενδιάμεσα το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014) και γνωρίζει ότι λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας ίσως να μην έχει ξανά τα προσεχή χρόνια τόσο καλή ευκαιρία. Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Το μονοπάτι στο οποίο τοποθετήθηκε είναι δύσβατο και το εμπόδιο στα προημιτελικά το υψηλότερο που θα μπορούσε να βρει.

Η Εθνική Ισπανίας παίζει κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο σε αυτό το Euro και δικαίως ορέγεται το τρίτο κύπελλο τα τελευταία 16 χρόνια, τέταρτο αν συνυπολογιστεί το Μουντιάλ. Σε κάθε περίπτωση, η μεγάλη αναμέτρηση Γερμανία – Ισπανία στην «MHPArena» της Στουτγάρδης, όσο κλισέ και αν ακούγεται, προσομοιάζει σε πρόωρο τελικό, αφού και η ομάδα του Νάγκελσμαν έχει εξαιρετική εικόνα στη διοργάνωση.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν οι δαιμόνιοι εξτρέμ της Ισπανίας, Νίκο Γουίλιαμς και Λαμίν Γιαμάλ θα καταφέρουν να ανταποκριθούν στην πίεση και σε ένα ματς προημιτελικών Euro. Aπέναντι σε μία από τις βαριές ευρωπαϊκές φανέλες και μάλιστα μπροστά στο δικό της κοινό. Η απόδοση του 21χρονου μεσοεπιθετικού της Μπιλμπάο και του 17χρονου παιδιού – «θαύμα» της Μπαρτσελόνα είναι έως τώρα βαρόμετρο και η βασική αιτία που η Ισπανία… κεντάει στο τουρνουά.

Η «φούρια ρόχα» είναι αήττητη στα έξι τελευταία επίσημα ματς απέναντι στη «Μάνσαφτ», με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Από την άλλη βέβαια, καλείται να ξορκίσει μια «κατάρα», αφού καμία από τις εννιά προηγούμενες φορές που αντιμετώπισε την ομάδα της διοργανώτριας χώρας σε Euro ή Μουντιάλ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη!

Η ομαδική ποιότητα λέει Ισπανία, ποιος μπορεί όμως να παραγνωρίσει την έδρα και την απειρία των δύο βασικών ακραίων χαφ των Ιβήρων; Θα κόψουμε το καρπούζι στη μέση και θα ρισκάρουμε στο να περάσει οποιαδήποτε στιγμή το παιχνίδι από το 1-1, ενδεχόμενο που προσφέρεται στο 2,60.

Προγνωστικά στοιχήματος

H τελευταία φορά που νίκησε η Πορτογαλία τη Γαλλία σε 90λεπτο ήταν σε ένα φιλικό ματς το 1975, έκτοτε τα κατάφερε μόνο στην παράταση, στον τελικό του Euro 2016 επί γαλλικού εδάφους. Από εκείνο το φιλικό, προ 49 χρόνων, έχουν μεσολαβήσει 14 μεταξύ τους παιχνίδια, με τη Γαλλία να μετράει 11 νίκες! Επίσης, οι «τρικολόρ» δεν έχουν ηττηθεί σε κανονική διάρκεια στα τελευταία 15 παιχνίδια τους σε Euro, ενώ είναι αήττητοι σε 19 σερί ματς σε τελικές φάσεις όταν παίζει ο Καντέ!

Είναι και η κατάσταση του (γκρινιάρη) Ρονάλντο τέτοια που σε αποτρέπει απ’ το να δεις ζεστά τις πιθανότητες της Πορτογαλίας, παρότι είναι ικανότατη στο να ανακτά την μπάλα και να φτάνει έξω απ’ την αντίπαλη περιοχή. Μοιάζει όμως να ψάχνει καθολικά στην επίθεση τον Ρονάλντο, ο οποίος όσο δεν σκοράρει τόσο πιο ζημιογόνος γίνεται μάλλον για την ομάδα του, βγάζοντας νεύρα και ένταση. Θεωρούμε ότι η Γαλλία έχει ένα μικρό προβάδισμα και θα πάμε με το combo Χ2 & Under 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισπανία – Γερμανία: Να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή το 1-1 (απόδοση 2.60), 19:00
  • Πορτογαλία – Γαλλία: Χ2 & Under 2,5 (απόδοση 2.05), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ