TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με τα γκολ σε Ιταλία και Βραζιλία

Fiorentina fans cheer before the Europa Conference League final soccer match between Fiorentina and West Ham at the Eden Arena in Prague, Wednesday, June 7, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Fiorentina fans cheer before the Europa Conference League final soccer match between Fiorentina and West Ham at the Eden Arena in Prague, Wednesday, June 7, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic) @2023 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Το Total Betting αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε τρεις επιλογές.

Προβληματίζει έντονα η Φιορεντίνα στο πρώτο αυτό στάδιο της σεζόν. Μετά το κολακευτικό 1-1 της πρεμιέρας με την Πάρμα, ήρθε και το 3-3 με την Ακαδημία Πούσκας για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Μεγάλα τα κενά στην άμυνα, μπορεί να τα εκθέσει η Βενέτσια, η οποία σκόραρε στην έδρα της Λάτσιο (3-1), παρά τις απουσίες. Τσιμπημένο δείχνει το αμφίσκορο σε τιμές διπλασιασμού, η Βενέτσια έχει σκοράρει στο Ολίμπικο σε 4/6 τελευταίες επισκέψεις της και διαθέτει έναν πολύ επιθετικογενή τεχνικό (Εουζέμπιο ντι Φραντσέσκο). Μια χαρά το G/G στο 1,95.

Επιμένουμε ιταλικά, με το Καταντζάρο – Γιούβε Στάμπια από τη Serie B. Προπονητής των γηπεδούχων ο Φάμπιο Καζέρτα, ο οποίος αγωνίστηκε στη Γιούβε Στάμπια στο διάστημα 2012-2016 και ύστερα ανέλαβε ως προπονητής 2017-2020. Αμφότερες μπήκαν με αμφίσκορο στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν από το Μπάρι με 3-1 στην πρεμιέρα και έδειξαν όμορφη εικόνα, μπορούν να ζορίσουν το φαβορί του ζευγαριού. Έχει νόημα το G/G στο 1,75.

Πάμε και μια βόλτα από τη Βραζιλία και το Κρισιούμα – Γκρέμιο. Μόνιμα επιθετική η Κρισιούμα στην έδρα της, που προέρχεται από το 2-2 με τη Βάσκο και μετρά γενικότερα τέσσερα συνεχόμενα G/G μέσα στο σπίτι της. Θα ψάξει αντίδραση η Γκρέμιο, που αποκλείστηκε στο Λιμπερταδόρες από τη Φλουμινένσε στα πέναλτι. Ένα γκολ θα το βρει λογικά μέσα στην έδρα αυτή, κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν πρόκειται να κλειστεί. Παίζεται το G/G στο 1,85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιορεντίνα – Βενέτσια: G/G (1,95), 19:30
  • Καταντζάρο – Γιούβε Στάμπια: G/G (1,75), 21:30
  • Κρισιούμα – Γκρέμιο: G/G (1,85), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ