TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με τα γκολ

Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022
Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και ποντάρει σε δύο παιχνίδια από το Champions League.

Το δεύτερο γκρουπ της προτελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League σήμερα. Όχι πάντως κάτι φοβερό το πρόγραμμα και το Total Betting του Match Money θα παίξει με τα γκολ.

Μπριζ – Πόρτο (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η έκπληξη του φετινού Champions League η Μπριζ, ήδη στην επόμενη φάση, ψάχνει έναν πόντο για την πρωτιά και το εντυπωσιακό είναι πως δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ, 7-0 τέρματα.

Λογικό λοιπόν να περιμένουμε την ίδια προσεκτική λογική και τώρα από τους Βέλγους, που δεν χρειάζονται καν νίκη. Η Πόρτο βέβαια πάει για νίκη, αλλά και αυτή ξέρει ότι ακόμη και στο χειρότερο σενάριο (ήττα δική της και νίκη της Ατλέτικο επί της Λεβερκούζεν) όλα θα κριθούν στο φινάλε και στο Πόρτο – Ατλέτικο. Αουτσάιντερ είναι το Under 2,5, και μπορεί στους περισσότερους να μην αρέσουν τα Under, αλλά μάλλον σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να ήταν ελαφρύ φαβορί.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Champions League

Άιντραχτ Φρ. – Μαρσέιγ (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Μικρός χαμός στον τέταρτο όμιλο, 7 η Τότεναμ, 6 Μαρσέιγ και Σπόρτινγκ, 4 η Άιντραχτ. Κι είναι τέτοια η κατάσταση στη βαθμολογία, που η αίσθηση που βγάζει το ζευγάρι είναι πως θα δούμε έντονο, γεμάτο ματς, σαν νοκ άουτ.

Ειδικά οι Γερμανοί (στο φινάλε πάνε στη Σπόρτινγκ, η Μαρσέιγ φιλοξενεί την Τότεναμ) φαίνεται ότι είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη και δεν τους παίρνει καθόλου για υπολογισμούς. Είναι ομάδες ρυθμού και οι δύο, σε πολύ ποδοσφαιρικό γήπεδο, φαντάζει δύσκολο κάποια στιγμή να μην ανοίξει. Το Over είναι στο 1,90-1,95, όμως είναι επίφοβο το 1-1 και μάλλον είναι προτιμότερο το 1.80 του G/G.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπριζ – Πόρτο: Under 2,5 (απόδοση 1.95) 19:45
  • Άιντραχτ Φρ. – Μαρσέιγ: G/G (απόδοση 1.80) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από το Champions League αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα από τη Νορβηγία μέχρι και την Ιαπωνία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ