TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με τους γηπεδούχους

Μπάλα στα δίχτυα στο Ρίμποκ της Μπόλτον
Μπάλα στα δίχτυα Ⓒ 2022 JON SUPER/ ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής και ποντάρει σε δύο γηπεδούχους, από Πορτογαλία και από Αργεντινή.

Ζιλ Βισέντε – Εστορίλ για την Primeira Liga της Πορτογαλίας (22:15 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) και η φόρμα των δύο ομάδων οδηγεί αβίαστα προς τα αριστερά. Η (νεοφώτιστη) Εστορίλ ξεκίνησε ως η έκπληξη της σεζόν, αλλά πλέον έχει αρχίσει να διορθώνει. Έτσι, μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου η Εστορίλ είχε ένα εξαιρετικό για τα κυβικά της ρεκόρ 6-7-2, όμως έκτοτε, στα τελευταία δέκα παιχνίδια της, μετρά μόλις 1-3-6, όπου η μοναδική της νίκη ήταν το 1-0 επί της εκ των ουραγών Τοντέλα.

Διαβάστε το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Αντίθετα, η Ζιλ Βισέντε έχει χτυπήσει φουλ φόρμα. Την τελευταία αγωνιστική κράτησε στο 1-1 εκτός έδρας την Πόρτο (παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 2’!) και πλέον συμπλήρωσε εννιά ματς αήττητη (6-4-0), ενώ στα τελευταία δεκατέσσερα έχει μόνο μια ήττα και αυτή από τη Σπόρτινγκ. Ο άσος της Ζιλ Βιθέντε πληρώνει 1.95.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στην Αργεντινή έχουμε μπροστά μας την 5η αγωνιστική και σήμερα θα ασχοληθούμε με το με το Χιμνάσια Λα Πλάτα – Αρχεντίνος. Οι δύο κολλητές εκτός έδρας ήττες της Χιμνάσια Λα Πλάτα και οι 7 βαθμοί που έχει μαζέψει η Αρχεντίνος σε τέσσερα ματς έχουν διαμορφώσει ένα μάλλον περίεργο σετ αποδόσεων, το οποίο είναι απολύτως μοιρασμένο, 2.75-3.10-2.75.

Εμείς θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο σετ δίνει εντελώς εσφαλμένη εικόνα για τις δύο ομάδες. Η Χιμνάσια είναι αρκετά πιο ποιοτικό σύνολο σε σύγκριση με την Αρχεντίνος, ενώ επιστρέφει εντός έδρας μετά από δύο ματς στο δρόμο και θα ψάξει την αντίδραση με τη βοήθεια του κόσμου της.

Διαβάστε το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Από την άλλη, το κλίμα στην Αρχεντίνος είναι μάλλον κακό, υπάρχει έντονη πίεση στον τεχνικό Μιλίτο, ο οποίος μάλιστα έχει και πολλούς "εχθρούς". Και μέσα στην ομάδα και στις κερκίδες. Στο 1.88 ο άσος με DNB της Χιμνάσια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζιλ Βισέντε – Εστορίλ: 1 (απόδοση 1.95) 22:15
  • Χιμνάσια Λα Πλάτα - Αρχεντίνος: 1 DNB (απόδοση 1.88) 02:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ