TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με τρία φαβορί από Αγγλία και Γαλλία

Rennes' head coach Bruno Genesio reacts during the Europa League group B soccer match between Rennes and Fenerbahce, outside the Roazhon Park stadium in Rennes, France, Thursday, Sept. 15, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Rennes' head coach Bruno Genesio reacts during the Europa League group B soccer match between Rennes and Fenerbahce, outside the Roazhon Park stadium in Rennes, France, Thursday, Sept. 15, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez) © 2023 JEREMIAS GONZALEZ/ASSOCIATED PRESS

Επιστρέφουμε σε φουλ ρυθμούς, τα μεγάλα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα ξανά και οι επιλογές αυξάνονται.

Ξεκινάμε με το Χαλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από την Τσάμπιονσιπ. Στο ψάξιμο η Χαλ, η οποία αγνοεί τη νίκη ακόμα (0-3-1) και η απόδοσή της δεν εμπνέει τον παραμικρό ενθουσιασμό. Αναμενόμενα ενισχύθηκε πολύ προς το τέλος του μεταγραφικού παραθύρου, θα χρειαστεί δεδομένα χρόνος για να δέσει και ο νέος τεχνικός Τιμ Βάλτερ νιώθει ήδη μια μικρή πίεση για αποτελέσματα. Πιο ήρεμη και ποιοτική η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που έσβησε άμεσα το -2 (λόγω οικονομικών παραβάσεων) και παραμένει αήττητη. Προς τα δεξιά κοιτάμε, οι «λεπίδες» διατηρούν και δυνατή προϊστορία στην έδρα αυτή (τρεις σερί νίκες). Στο 2,15 το διπλό.

Περνάμε στα γαλλικά γήπεδα και το Σεντ Ετιέν – Λιλ. Τελευταία και χωρίς να σκοράρει καν η Σεντ Ετιέν, υπάρχει πίεση. Πιο έτοιμη και ποιοτική η Λιλ, που έχει δώσει δυνατά ευρωπαϊκά ματς. Αμφότερες κουβαλούν μπόλικα προβλήματα, ο πάγκος ωστόσο των φιλοξενούμενων είναι πιο δοκιμασμένος και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να κοιτάξουμε προς το διπλό, το οποίο βρίσκουμε στο 1,78.

Κλείνουμε με το Μπαστιά – Τρουά από τη Β’ Γαλλίας. 3/3 ήττες μετρούν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ωστόσο αρχίζουν να βγάζουν βελτίωση. Καυτή αντιθέτως η Μπαστιά, μετά το δυνατό 1-1 της πρεμιέρας στην έδρα της Μετς, έβγαλε δύο κολλητές νίκες και με βάση την ηρεμία που κουβαλά, αλλά και τη δύναμη της έδρας, έχει τον πρώτο λόγο εδώ. Στα συν και η σούπερ προϊστορία που διατηρεί κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο μέσα στην έδρα της (8-2-0). Στο 1,65 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαστιά – Τρουά: 1 (1,65), 21:00
  • Σεντ Ετιέν – Λιλ: 2 (1,78), 21:45
  • Χαλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: 2 (2,15), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ