TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Πιο έτοιμη η Άστον Βίλα, με το αουτσάιντερ στο ντέρμπι του Λάνκασιρ

Aston Villa supporters burn flares ahead the English Premier League soccer match between Aston Villa and Liverpool at the Villa Park stadium in Birmingham, England, Monday, May 13, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
Aston Villa supporters burn flares ahead the English Premier League soccer match between Aston Villa and Liverpool at the Villa Park stadium in Birmingham, England, Monday, May 13, 2024. (AP Photo/Rui Vieira) © 2024 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Γεμάτο επιλογές το κουπόνι του Σαββάτου, πάμε να δούμε με τι θα ασχοληθούμε.

Αρχικά, θα πάμε μια βόλτα στην Πρέμιερ Λιγκ και το Λέστερ – Άστον Βίλα. Από την πρώτη τους ήττα προέρχονται και οι δύο, η Λέστερ έχασε εκτός έδρας από τη Φούλαμ (2-1), ενώ η Άστον Βίλα εντός από την Άρσεναλ (0-2: 67’, 77’). Σε φάση μονταρίσματος οι «αλεπούδες» βέβαια, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Στιβ Κούπερ. Από την άλλη μια Άστον Βίλα ποιοτικότερη και με σαφέστατα ανώτερο επίπεδο ετοιμότητας, που μάλλον έχασε με εκνευριστικό τρόπο από την Άρσεναλ και θα ψάξει αντίδραση. Στο 1,78 το διπλό της Άστον Βίλα.

Θα ρίξουμε μια ματιά και στην Τσάμπιονσιπ και το μεγάλο ντέρμπι του Λάνκασιρ ανάμεσα σε Μπέρνλι και Μπλάκμπερν. Μεταγραφικό κομφούζιο στην πρώτη την τελευταία εβδομάδα, παίκτες έρχονται, παίκτες (κυρίως) φεύγουν και στη μέση ο Σκοτ Πάρκερ, που καλείται να βρει μια νορμάλ 11άδα για να παρατάξει. Υπάρχουν και μπόλικοι τραυματισμοί στη μέση, το ερχόμενο μπρέικ των εθνικών ομάδων μοιάζει με δώρο εξ ουρανού έτσι όπως είναι η κατάσταση στις τάξεις της. Πολύ πιο ήρεμη η Μπλάκμπερν, που ενισχύθηκε μάλιστα στο φινάλε των μεταγραφών. Αγνοεί ακόμα την ήττα στο πρωτάθλημα (2-1-0) και μπορεί να εκμεταλλευτεί τη θολούρα που επικρατεί στη μεγάλη της αντίπαλο και τουλάχιστον να μην ηττηθεί. Στο 1,93 η διπλή ευκαιρία της Μπλάκμπερν.

Κλείνουμε με μια αγορά τερμάτων από το Τουλούζ – Μαρσέιγ. Επιθετικά σύνολα και οι δύο, η Μαρσέιγ ειδικότερα έχει βγάλει 2/2 Over 3,5 στην εκκίνηση της σεζόν και εδώ θα κατέβει λογικά με δίδυμο στα στόπερ που δεν έχει αγωνιστεί ξανά μαζί. Μπορεί να δώσει δικαιώματα στην Τουλούζ η εξέλιξη αυτή, σύμμαχος σε ένα ανοιχτό παιχνίδι και η προϊστορία (4/5 τελευταία στο G/G & Over 2,5). Έχει νόημα επομένως το Over 2,5 στο 1,72.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέρνλι – Μπλάκμπερν: Χ2 (1,93), 14:30
  • Λέστερ – Άστον Βίλα: 2 (1,78), 17:00
  • Τουλούζ – Μαρσέιγ: Over 2,5 (1,72), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ