TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Πιο συμπαγής η Γαλλία

Kylian Mbappe of France celebrates with Ousmane Dembele of France after Austria's Maximilian Wober scored an own goal during a Group D match between Austria and France at the Euro 2024 soccer tournament in Duesseldorf, Germany, Monday, June 17, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru)
Οι παίκτες της Γαλλίας πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Αυστρία @ 2024 ANDREEA ALEXANDRU / AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο επιλογές.

Τόσο πριν από τη σέντρα των ομίλων, όσο και ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, Γαλλία και Βέλγιο ήταν τα φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στους ομίλους τους. Τελικά και οι δύο έμειναν στο «Χ» (1-1 με Πολωνία, 0-0 με Ουκρανία αντίστοιχα), περιορίστηκαν στη δεύτερη θέση του γκρουπ και ξέπεσαν στο (πολύ πιο) ζόρικο μονοπάτι που οδηγεί έως τον τελικό, ξεκινώντας τα νοκ-άουτ ενώπιος ενωπίω. Αν είχαν τερματίσει πρώτες, η μεν Γαλλία θα έπαιζε με την Τουρκία, το δε Βέλγιο με την Ολλανδία, με φόντο ένα μεταξύ τους ραντεβού στους «8».

Η δεύτερη θέση ήταν εν πολλοίς αποτέλεσμα της επιθετικής τους ένδειας. Η Γαλλία έχει σκοράρει μόνο με αυτογκόλ και πέναλτι, το Βέλγιο μόνο σε έναν από τους τρεις αγώνες του. Η αλληλεξουδετέρωση είναι ένα πιθανό σενάριο, αλλά με το under 2,5 στο 1,65 και τέτοιας ποιότητας μεσοεπιθετικούς θα αναζητήσουμε κάτι εναλλακτικό. Και αυτό είναι το 2-3 γκολ, σε συνδυασμό με το «1Χ», σε betbuilder.

Διαλέγουμε πλευρά, διότι θεωρούμε ότι η Γαλλία είναι πιο συμπαγής, έχει καλύτερη ανασταλτική λειτουργία. Το Βέλγιο έπαιξε στα ζάρια την πρόκριση του επιτρέποντας ευκαιρία στην Ουκρανία στο φινάλε του αγώνα, με την άμυνα του να ολιγωρεί, ενώ έβγαλε αμυντική αφέλεια σε κάποιες στιγμές και στα άλλα δύο παιχνίδια του. Το συγκεκριμένο combo προσφέρεται στο 2,37.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο χείλος του αποκλεισμού στο «δικό» τους Κόπα Αμέρικα βρίσκονται οι ΗΠΑ, μετά την ήττα-σοκ από τον Παναμά. Χρειάζονται τη νίκη απέναντι στην Ουρουγουάη, διότι σε περίπτωση ισοπαλίας θα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Βολιβία – Παναμάς. H Βολιβία είναι αδιάφορη, με τέρματα 0-7 δεν μπορεί να ελπίζει σε κάποια ισοβαθμία. Ο Παναμάς έχει τον πρώτο λόγο, διότι αν η Ουρουγουάη σταματήσει τις ΗΠΑ θα πετύχει μια ιστορική πρόκριση σε περίπτωση δικής του νίκης.

Η Ουρουγουάη τυπικά θέλει έναν πόντο για την πρωτιά του ομίλου, έτσι κι αλλιώς όμως δεν πρόκειται να μπει σε σενάρια σκοπιμοτήτων, διότι η φιλοσοφία του τεχνικού Μαρσέλο Μπιέλσα είναι πάντα επιθετική. Οι ΗΠΑ θέλουν γκολ και πρέπει να πάρουν κάποια ρίσκα, η «σελέστε» έχει μεγάλη ποιότητα στην επίθεση και ο Μπιέλσα δεν παίζει ποτέ άμυνα. Το G/G είναι αποδεκτό στο 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλλία - Βέλγιο: 1Χ & Under 2,5 (απόδοση 1.98), 19:00
  • ΗΠΑ - Ουρουγουάη G/G (απόδοση 1.88), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ