TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ρεφάρει η Βόλφσμπουργκ, μαζεύει τη ζημιά η Κόβεντρι

Νίκησε η Βόλφσμπουργκ
Νίκησε η Βόλφσμπουργκ © 2024 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Σφύζει από επιλογές το κουπόνι του Σαββάτου, κρατάμε τρία σημεία από εμπορικά πρωταθλήματα.

Ξεκινάμε με το Λέστερ – Μπόρνμουθ από την Πρέμιερ Λιγκ. Σαφέστατα προς τα δεξιά, η Μπόρνμουθ έχει αλλάξει πίστα τα τελευταία χρόνια και το μπάσιμό της φέτος είναι δυνατό. Πέρασε μια δύσκολη δυάδα αγώνων με Λίβερπουλ και Τσέλσι (άδικη η ήττα από τη δεύτερη), επέστρεψε όμως δυναμικά με σβηστό 3-1 επί της Σαουθάμπτον στο ντέρμπι. Με δυναμική στον δρόμο, πέρυσι ενδεικτικά ήταν 9η σε συνολική βαθμολογική συγκομιδή. Δεν πείθει σε καμία περίπτωση η Λέστερ, που αγνοεί ακόμα τη νίκη και ο Κούπερ φαίνεται πως χρειάζεται χρόνο. Στο 2,15 το διπλό.

Πάμε ξανά με το διπλό στο Μπόχουμ – Βόλφσμπουργκ από την Μπουντεσλίγκα. Σε κακό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, που έχουν μπει στη σεζόν με ρεκόρ 0-1-4 και τον μοναδικό βαθμό να έρχεται εντός έδρας κόντρα στη νεοφώτιστη και συγκάτοικο στον πάτο της βαθμολογίας, Χόλσταϊν (2-2). Υπό πίεση ο τεχνικός Πέτερ Τσάιλντερ, που ίσως παίζει τη θέση του εδώ. Τρελό πρόγραμμα έχει βγάλει η Βόλφσμπουργκ, επομένως το γεγονός πως βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία δεν λέει πολλά. Το μοναδικό βατό ματς που έδωσε εξάλλου το κέρδισε (2-0 τη Χόλσταϊν εκτός έδρας). Μια χαρά το διπλό στο 2,25.

Κλείνουμε με τον άσο από το Κόβεντρι – Σέφιλντ Γουέντσντεϊ στην Τσάμπιονσιπ. Ξέσπασε η πρώτη την Τρίτη στο 3-0 επί της Μπλάκμπερν και έδωσε τέλος σε ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη. Πρόκειται εξάλλου για ένα σύνολο ποιοτικό, με δεδομένες φιλοδοξίες ανόδου και δεν αποκλείεται το αποτέλεσμα αυτό να της δώσει την απαραίτητη σπίθα για τη συνέχεια. Με τα φεγγάρια της η Σέφιλντ Γουέντσντεϊ, που ταξιδεύει ξανά, μετά το ματς της Τετάρτης στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι (0-0). Πέρα από τη μία μέρα λιγότερη που είχε για ξεκούραση, διατηρεί και άθλια προϊστορία στην έδρα αυτή (0-4-11). Fair ο άσος στο 1,90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόχουμ – Βόλφσμπουργκ: 2 (2,25), 16:30
  • Λέστερ – Μπόρνμουθ: 2 (2,15), 17:00
  • Κόβεντρι – Σέφιλντ Γουέντσντεϊ: 1 (1,90), 17:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ