TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: "Σκληρή" δυάδα

Μπάλα που καταλήγει στα δίχτυα
Μπάλα στα δίχτυα Ⓒ 2021 DMITRI LOVETSKY/ ASSOCIATED PRESS

To Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής και ποντάρει δύο "σκληρά" σημεία από Πολωνία και Β’ Γερμανίας.

Στην Πολωνία, και στη μάχη της παραμονής, τα πράγματα δεν φαίνονται πολύ καλά για την Γκόρνικ Λέκζνα, καθώς, την ώρα που όλες οι ανταγωνίστριές της προσπάθησαν να ενισχυθούν τον Ιανουάριο, η διοίκησή της αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κάποια κίνηση και να αφήσει την ομάδα ως έχει. Στη 15η θέση αυτή τη στιγμή η Λέκζνα, έναν μόλις βαθμό πάνω από τον υποβιβασμό, και αντίπαλός της η Σλασκ.

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα

Η Σλασκ μπορεί να μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες, όμως οι τρεις ήταν πριν τη διακοπή, όταν εμφανώς είχε βγάλει προβλήματα κούρασης και είχε ξεμείνει από ενέργεια (η Σλασκ είχε ξεκινήσει πρώτη από όλους τη σεζόν έχοντας ευρωπαϊκές υποχρεώσεις από τις αρχές Ιουνίου), ενώ η τέταρτη, στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή, ήταν φυσιολογική, το 2-0 στην έδρα της ισχυρής Λέχια. Κι ακριβώς αυτές οι τέσσερις ήττες είναι που δίνουν το επιπλέον κίνητρο στη Σλασκ: "Πρώτη φορά στην καριέρα μου κάνω τέσσερις σερί ήττες και το ματς με τη Λέκζνα έχει τεράστια σημασία", όπως δηλώνει ο προπονητής της. Το διπλό παίζεται σε τιμές οριακού αουτσάιντερ και το 2 DNB φτάνει το 1,75.

Γερμανία Προγνωστικά: Αουε - Χολστάιν Κιλ

Στη Β’ Γερμανίας έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ουρά (19:30 Live από το SPORT24). Άουε – Χολστάιν Κιλ, με τη γηπεδούχο να παίζει ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή. Έχει 0-1-6 στα επτά τελευταία, ήδη στο -5 από τα μπαράζ και στο -8 από τη ζώνη του υποβιβασμού, εάν θέλει να ελπίζει πρέπει να πάρει το σημερινό ματς.

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα

Εκτός του ότι ακολουθεί ένα πολύ σκληρό πρόγραμμα με δύο εκτός έδρας παιχνίδια, στο οποίο η διαφορά της από τη σωτηρία μπορεί να εκτοξευτεί, βρίσκει σήμερα απέναντί της μια πολύ άνετη Χολστάιν Κιλ, η οποία είναι μακριά από κορυφή και ουρά. Μιλάμε για ένα ματς σταθμό στη φετινή πορεία της Άουε, έναν πραγματικό "τελικό", όπερ σημαίνει ότι τα 3.40+ του άσου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Ο άσος DNB της Άουε πληρώνει 2,40+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκόρνικ Λέκζνα – Σλασκ: 2 DNB (απόδοση: 1.75), 19:00
  • Άουε – Χολστάιν Κιλ: 1 DNB (απόδοση: 2.42), 19:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ