TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Στο πλευρό των αουτσάιντερ

Colombia's James Rodriguez controls the ball during a Copa America Group D soccer match against Paraguay in Houston, Monday, June 24, 2024. (AP Photo/Kevin M. Cox)
Colombia's James Rodriguez controls the ball during a Copa America Group D soccer match against Paraguay in Houston, Monday, June 24, 2024. (AP Photo/Kevin M. Cox) @2024 KEVIN M. COX/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε τρεις επιλογές.

Τη λες και λίγο περίεργη την πορεία της Ολλανδίας σε αυτό το Euro. Καλό ποδόσφαιρο δεν έχει παίξει – εξαιρουμένου κάποιου διαστήματος με την Πολωνία – στην πρώτη δυάδα του ομίλου της δεν τερμάτισε, αλλά τοποθετήθηκε στο βατό μονοπάτι. Πρώτος αντίπαλος η Ρουμανία και αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει Αυστρία η Τουρκία, την ώρα που η δεύτερη του τέταρτου γκρουπ, Γαλλία, διασταυρώθηκε με το Βέλγιο και ακολουθούν Πορτογαλία και Ισπανία ή Γερμανία.

Πάντως, η Ρουμανία δεν είναι τόσο ευκαταφρόνητος αντίπαλος. Στα 13 ματς των προκριματικών και των τελικών του Euro έχει ηττηθεί μόνο από το Βέλγιο. Είναι ομάδα με αρχές, πειθαρχία και μαχητικό πνεύμα, πείθει ότι θα πολεμήσει με όλες τις δυνάμεις της. Αντίθετα, αυτή που δεν πείθει για φαβορί του 1,45 είναι η Ολλανδία, που είχε φοβική συμπεριφορά με τη Γαλλία και ηττήθηκε δίκαια από την Αυστρία. Η άμυνα των «οράνιε» δεν παρέχει αξιοπιστία, ενώ στην επίθεση η παρουσία του εκτός φόρμας Ντεπάι μάλλον ζημιογόνα είναι. Το άνοιγμα στο σετ μοιάζει υπερβολικό. Θα πάμε με τον ασιατικό άσο στο 2,22, το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση νίκης της Ολλανδίας με ένα γκολ διαφορά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Με το αουτσάιντερ θα πάμε και στην αναμέτρηση Αυστρία – Τουρκία. Είδαμε στη φάση των «16» ότι οι μικρομεσαίες Σλοβακία και Σλοβενία έστειλαν στην παράταση τα ματς με Αγγλία και Πορτογαλία αντίστοιχα. Η Αυστρία έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο και στις 26/03 διέλυσε με 6-1 την Τουρκία σε φιλικό, ωστόσο η διαχείριση του τίτλου του φαβορί δεν είναι τόσο απλή υπόθεση για ομάδες τέτοιου βεληνεκούς. Το πιθανότερο μάλιστα είναι εκείνο το 6-1 να έχει πεισμώσει τους Τούρκους, που θα έχουν την πολυτέλεια να παίξουν πίσω από την μπάλα και να ψάξουν τους κενούς χώρους. Ο άσος πληρώνει όσο και το Χ2 και σε ένα νοκ-άουτ, χωρίς την παρουσία μεγάλου ονόματος, θα πάρουμε το 66% των πιθανοτήτων.

Και μετά τη δύσκολη διπλή, περνάμε στην… εύκολη. Εύκολη όχι γιατί ντε και καλά θα έρθει, αλλά γιατί οι συνθήκες είναι τέτοιες που η τιμολόγηση μοιάζει λάθος. H Βραζιλία έχει απολογισμό 3-4-3 στα 10 τελευταία παιχνίδια της και η Κολομβία είναι βάσει αριθμών η πιο φορμαρισμένη εθνική του πλανήτη, «τρέχοντας» ένα εκπληκτικό αήττητο σερί 25 αγώνων (20-5-0). Ίδια περίπτωση με την προηγούμενη, ο άσος πληρώνει όσο και η διπλή ευκαιρία…

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρουμανία - Ολλανδία: 1 με +1 AH (απόδοση 2.22), 19:00
  • Αυστρία – Τουρκία: Χ2 (απόδοση 1.90), 22:00
  • Βραζιλία – Κολομβία: Χ2 (απόδοση 1.91), 04:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ