TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Θυμάμαι τι έκανες πέρσι στην άνοιξη

Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς
Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς © 2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε τρεις επιλογές.

Η Ντόρτμουντ ήταν… φαβορί για να τερματίσει στην τέταρτη θέση του ομίλου της στο Champions League και στις 1 Ιουνίου θα διεκδικήσει το δεύτερο τρόπαιο της ιστορίας της κόντρα στη Ρεάλ. Υπό φυσιολογικές συνθήκες την κοντράρεις τώρα στο πρωτάθλημα ποντάροντας σε ενδεχόμενο άδειασμα και στη βαθμολογική αδιαφορία της, όταν φυσικά ο αντίπαλος γεμίζει το μάτι.

Ένα ματς με τη Μάιντς όμως είναι εξαιρετικά πιθανό να μην έχει τίποτα το φυσιολογικό. Πρόκειται για την ομάδα που αν και αδιάφορη έκλεισε αξέχαστα πέρσι το σπίτι της Ντόρτμουντ, στερώντας της το πρωτάθλημα. Μια λογική υπόθεση είναι να εκστρατεύσουν για αντίποινα οι Βεστφαλοί στο Μάιντς και όταν το διπλό παίζει πάνω από το 3,00 υποθέτεις πιο… εύκολα ότι θα χτυπήσουν το ματς.

Ο Τέρζιτς άφησε εκτός τους Χούμελς, Ζάμπιτσερ, Αντεγιέμι, Φίλκρουγκ και θα κάνει έξι αλλαγές στην 11αδα σε σύγκριση με τον αγώνα στο Παρίσι. Ωστόσο, όταν αναπληρωματικοί του (και ξεκούραστοι) είναι οι Μάλεν, Ρόις, Μουκόκο, Μπάινο-Γκίτενς και Βολφ, το χέρι σε αυτές τις τιμές πάει αβίαστα προς τα δεξιά και στο διπλό σε draw no bet.

Η Άντερλεχτ έχει την ευκαιρία με τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν για την καρό σημαία στο Βέλγιο να στεφθεί πρωταθλήτρια. Έχει δύο σερί αγώνες εντός έδρας με Γκενκ, Μπριζ και τελειώνει στην έδρα της Αντβέρπ, που μπορεί να είναι αδιάφορη τότε. Το θέμα δεν είναι ότι η Άντερλεχτ παίζει καμιά μπαλάρα, αλλά ότι η Γκενκ έχει καταρρεύσει, με παθητικό 11 γκολ στα τρία τελευταία ματς, τελευταίο εκ των οποίων το 1-4 κόντρα στη Σερκλ Μπριζ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Την Πέμπτη απολύθηκε ο τεχνικός Βράνκεν και θα πάει με υπηρεσιακή τριάδα μέχρι το τέλος των πλέι-οφ, εξέλιξη που κάθε άλλο παρά η ευκταία ήταν για διοίκηση και κόσμο. Η Άντερλεχτ έχει 8-1-1 στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της και ο άσος προσφέρεται στο 2,10.

Στην Πορτογαλία, η Βιζέλα αποχαιρέτησε την κατηγορία, με σερί 0-1-6 στα εφτά τελευταία παιχνίδια. Με την ψυχή στα πόδια πια, φιλοξενεί την Αμαδόρα, που είναι στο +2 από τα μπαράζ και εξακολουθεί να έχει το φόβο της Πορτιμονένσε. Απογοήτευση στη Βιζέλα, μονόπλευρο το κίνητρο και το διπλό στις παρυφές του 2,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βιζέλα – Αμαδόρα: 2 (απόδοση 2.15), 17:30
  • Μάιντς – Ντόρτμουντ: 2 DNB (απόδοση 2.25), 19:30
  • Άντερλεχτ – Γκενκ: 1 (απόδοση 2.10), 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ