TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το έφερε στα μέτρα του ο Ερυθρός Αστέρας, για τη νίκη ψυχολογίας η Σαουθάμπτον

Red Star's Peter Olayinka celebrates after scoring his side's fourth goal during an international friendly soccer match between Red Star and Fiorentina at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Wednesday, July 26, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Red Star's Peter Olayinka celebrates after scoring his side's fourth goal during an international friendly soccer match between Red Star and Fiorentina at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Wednesday, July 26, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Γεμάτο επιλογές από πολλά μέτωπα το κουπόνι της Τετάρτης, πάμε να δούμε προς τα πού θα κινηθούμε.

Αρχικά, το ενδιαφέρον πέφτει στα προκριματικά του Champions League, εκεί όπου θα κριθούν τα τελευταία τέσσερα εισιτήρια για τη διοργάνωση. Στα δύο ζευγάρια έχουμε ακλόνητο φαβορί μετά τα αποτελέσματα των α’ αγώνων (Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Λιλ), στα άλλα δύο όμως θα γίνει σφαγή. Ξεχωρίζει ειδικότερα το Ερυθρός Αστέρας – Μπόντο. Ό,τι ήθελαν έκαναν οι Νορβηγοί στο α’ ματς για περίπου 60 λεπτά, μάλλον τους αδικούσε μάλιστα το 2-0 με το οποίο προηγούνταν.

Λίγο μετά ο Ερυθρός Αστέρας ισορρόπησε το παιχνίδι, βρήκε τη μείωση και θα υποδεχθεί την Μπόντο με άλλη ψυχολογία στο Βελιγράδι, σε μια έδρα που θα κοχλάζει. Εξαιρετική ομάδα η Μπόντο, δεν αποκλείεται όμως να της έχει μείνει εκνευρισμός με το γεγονός πως κέρδισε εν τέλει με τόσο οριακό σκορ. Προβάδισμα στην έδρα επομένως, οι Σέρβοι μπορούν να το στείλουν έστω στην παράταση. Έχει νόημα ο άσος στο 2,05.

Πάμε μια βόλτα και στο League Cup Αγγλίας. Δεύτερος γύρος, θα επικεντρωθούμε στο Κάρντιφ – Σαουθάμπτον. Από σπουδαίο βαθμό στην έδρα της μισητής Σουόνσι προέρχεται η Κάρντιφ (1-1), η οποία κατά τα άλλα προβληματίζει με την απόδοσή της. Ούτε στο Σουόνσι άξιζε κάτι, είχε προηγηθεί η ήττα με 5-0 στην έδρα της Μπέρνλι, την ίδια στιγμή που το απουσιολόγιό της είναι μακρύ.

Έγιναν και κάποιες δηλώσεις πως θα χρησιμοποιηθούν νεαροί παίκτες, πράγμα λογικό από τη στιγμή που αδυνατεί να πραγματοποιήσει νορμάλ ροτέισον με τις τόσες απουσίες στο κάδρο. Όχι πως η Σαουθάμπτον θαμπώνει βέβαια, με 2/2 ήττες έχει ξεκινήσει στην Premier League, έτσι όπως είναι όμως η κατάσταση στην Κάρντιφ, μπορεί να βρει μια νίκη-ανάσα εδώ. Δίκαιο το διπλό στο 1,70.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Κομπρεσάλ – Ουνιβερδιδάδ Κατόλικα από τη Χιλή. Μάχη ανάμεσα σε δύο καλές επιθέσεις, η Κομπρεσάλ άξιζε ένα γκολ στην εκτός έδρας από την Παλεστίνο (3-0), εντός έδρας πάντως σπάνια μένει στο μηδέν (μόλις σε 2/16 αγώνες μέσα στο ’24). Η Κατόλικα από την άλλη, σκοράρει στην έδρα αυτή για 17 συνεχόμενα ματς. Αμφότερες θέλουν πολύ τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, ΟΚ το Over 2,5 στο 1,78.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάρντιφ – Σαουθάμπτον: 2 (1,70), 21:45
  • Ερυθρός Αστέρας – Μπόντο: 1 (2,05), 22:00
  • Κομπρεσάλ – Ουν. Κατόλικα: Over 2,5 (1,78), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ