TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το κρυφό φαβορί του Κόπα Αμέρικα

Colombia's coach Nestor Lorenzo reacts during a qualifying soccer match against Chile for the FIFA World Cup 2026 at Monumental stadium in Santiago, Chile, Tuesday, Sept. 12, 2023. (AP Photo/Esteban Felix)
Colombia's coach Nestor Lorenzo reacts during a qualifying soccer match against Chile for the FIFA World Cup 2026 at Monumental stadium in Santiago, Chile, Tuesday, Sept. 12, 2023. (AP Photo/Esteban Felix) © 2023 ESTEBAN FELIX/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο επιλογές.

Ήταν Φλεβάρης του 2022, σε ένα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κόρδοβα, όταν με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 29’ η Αργεντινή λύγιζε με 1-0 την Κολομβία. Ήταν η τελευταία ήττα αυτής που αναγνωρίζεται σήμερα ως η πιο φορμαρισμένη εθνική ομάδα του πλανήτη. Δυόμισι χρόνια μετά η Κολομβία δεν έχει ηττηθεί ξανά, μετρώντας ένα απίθανο αήττητο σερί 23 αγώνων, με 18 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Τον τελευταίο χρόνο έχει νικήσει σε φιλικά τις Γερμανία, Βραζιλία, Ισπανία (χωρίς μάλιστα να δεχτεί από καμία γκολ), ενώ στο προτελευταίο φιλικό της, στις 9 Ιουνίου, διέλυσε με 5-1 τις ΗΠΑ, που έχουν καλό ρόστερ και λίγες μέρες μετά έφεραν 1-1 με τη Βραζιλία.

Για πολλούς η Κολομβία του Αργεντίνου κόουτς Νέστορ Λορένσο, του φορ της Λίβερπουλ Λουίς Ντίας, του τρομερού δεξιού εξτρέμ της Φλουμινένσε Τζον Αρίας και τις μισής ντουζίνας παικτών στο αγγλικό πρωτάθλημα, είναι το κρυφό φαβορί του Κόπα Αμέρικα. Η τιμή είναι εξαιρετική (13,00) και από τη στιγμή που το είχε πάρει back to back η Χιλή, γιατί όχι; Σε πρώτη φάση πάντως θα αρκεστούμε στο 1,75 της νίκης των Κολομβιανών στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση.

Αντίπαλος τους μια ομάδα πολύ χαμηλότερης δυναμικής, η Παραγουάη, που στα τελευταία 14 ματς έχει νικήσει μόνο τον Παναμά, τη Βολιβία και τη Νικαράγουα, μετρώντας εφτά ήττες. Από τη συμμετοχή στον τελικό του Κόπα Αμέρικα το 2011 κι έπειτα, η Παραγουάη βιώνει πέτρινα χρόνια. Η τελευταία συμμετοχή σε Μουντιάλ ήταν το 2010, ενώ κάκιστη είναι η πορεία και στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Προγνωστικά στοιχήματος

Για το Euro υπάρχει το βράδυ το «do or die» παιχνίδι της Κροατίας με την Ιταλία. Οι «ατζούρι» παίζουν για δύο αποτελέσματα και αυτό μειώνει αυτομάτως (ακριβώς επειδή μιλάμε για Ιταλούς) τις πιθανότητες να νικήσουν. Δεν συμφωνούμε με την ανάδειξη της Ιταλίας σε φαβορί του αγώνα, μπορεί η Κροατία να ηττήθηκε από την Ισπανία με 3-0, ωστόσο είχε πολύ καλύτερη εικόνα απ’ ότι η Ιταλία κόντρα στους Ίβηρες. Αυτή είναι μάλλον η πρώτη έκδοση εθνικής Ιταλίας χωρίς προσωπικότητες, οι Κροάτες υπερέχουν σε αυτόν τον τομέα και σε ένα ματς που κρίνονται τα πάντα ίσως αυτό κάνει στο τέλος τη διαφορά. Το combo 1X και G/G στο 2,60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κροατία - Ιταλία: 1Χ & G/G (2.60), 22:00
  • Κολομβία - Παραγουάη: 1 (απόδοση 1.75), 01:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ