TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το σετ "δείχνει" Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ χαιρετάει τους οπαδούς της Λίβερπουλ μετά από νίκη των κόκκινων επί της Μπενφίκα | 5 Απριλίου 2022
Ο Γιούργκεν Κλοπ χαιρετάει τους οπαδούς της Λίβερπουλ μετά από νίκη των κόκκινων επί της Μπενφίκα | 5 Απριλίου 2022 @2022 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Super Sunday σήμερα στην Premier League. Με το σούπερ ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ, ένας κανονικός τελικός πρωταθλήματος ανάμεσα στις –ίσως- δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αυτή την εποχή.

Το σετ αποδόσεων στη Stoiximan είναι 2.23-3.68-3.57 με 0% γκανιότα και παρότι το στοιχηματικό κλισέ λέει ότι σε τέτοια τεράστια παιχνίδια είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει λάθος και στοιχηματική αξία, στη συγκεκριμένη περίπτωση εκτιμούμε ότι το ντέρμπι είναι πιο ισορροπημένο από ό,τι δείχνουν οι αποδόσεις (18:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Μιλάμε για δύο ομάδες που, από τη σεζόν 2018-19 και μετά, έχουν μαζέψει συνολικά στην Premier League 338 πόντους η Σίτι και 337 η Λίβερπουλ, αφήνοντας πολύ πίσω την τρίτη Τσέλσι στους 264 και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους 257. Για δύο ομάδες που στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια που βρέθηκαν αντίπαλοι για όλες τις διοργανώσεις, από τότε δηλαδή που συνυπάρχουν στην Αγγλία ο Γκουαρντιόλα και ο Κλοπ, έχουν το απόλυτα μοιρασμένο ρεκόρ, 4 νίκες η Σίτι, 4 η Λίβερπουλ και 4 ισοπαλίες!

Το μεγάλο διακύβευμα βέβαια στο σημερινό ντέρμπι είναι ένας ολόκληρος τίτλος πρωταθλητή. Έναν πόντο μπροστά αυτή τη στιγμή η Σίτι από τη Λίβερπουλ, με οχτώ αγωνιστικές να απομένουν και τις δύο ομάδες να είναι απόλυτα ικανές για αλάνθαστα σερί (η Σίτι μέσα στον χειμώνα έτρεξε 12-0-0, η Λίβερπουλ τώρα τρέχει το δικό της 10-0-0), είναι ξεκάθαρο ότι όποια νικήσει παίρνει τεράστιο προβάδισμα για τον τίτλο.

Όσον αφορά στην πιθανή ισοπαλία, φυσικά και δεν θα αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη καμία. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα είναι θετικό αποτέλεσμα για τη Σίτι και αρνητικό για τη Λίβερπουλ. Η Σίτι, με ισοπαλία σήμερα, θα διατηρήσει το προβάδισμα του ενός βαθμού και θα ξέρει ότι με το απόλυτο των νικών στη συνέχεια στέφεται πρωταθλήτρια. Και κυρίως θα ξέρει ότι το δικό της πρόγραμμα είναι σαφώς πιο εύκολο από αυτό της Λίβερπουλ: Μπράιτον, Γουότφορντ, Νιούκαστλ, Άστον Βίλα εντός, Γουλβς, Λιντς και Γουέστ Χαμ εκτός η Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον, Τότεναμ, Γουλβς εντός και Νιούκαστλ, Άστον Βίλα, Σαουθάμπτον εκτός η Λίβερπουλ.

Και μέσα στον λογαριασμό βέβαια θα πρέπει μάλλον να βάλουμε και το γενικότερο πλάνο της σεζόν των δύο ομάδων, που κοντράρονται όχι μόνο στην Premier League αλλά σε τρεις διοργανώσεις. Το επόμενο Σάββατο θα παίξουν στον ημιτελικό του FA Cup στο Wembley, ενώ βέβαια υπάρχει και το Champions League. Όπου και οι δύο είναι στα προημιτελικά και φιλοδοξούν να λύσουν οριστικά τις διαφορές τους στον τελικό στο Παρίσι. Κι αν έκανες ένα γκάλοπ στους οπαδούς της Σίτι, αν δεν μπορούν να τα πάρουν όλα, τι θα ήθελαν περισσότερο, η συντριπτική πλειοψηφία θα απαντήσει το Champions League, που έτσι κι αλλιώς βέβαια είναι και το μεγάλο απωθημένο του ίδιου του Γκουαρντιόλα και συνολικά του κλαμπ.

Αντίθετα, για τη Λίβερπουλ και τον Κλοπ μάλλον η Premier League βαραίνει περισσότερο. Βλέπεις, τον τίτλο του 2019-2020, που ήταν ο πρώτος της μετά από τριάντα ολόκληρα χρόνια, η Λίβερπουλ δεν τον πανηγύρισε όσο πραγματικά θα ήθελε και όση ήταν η δίψα των οπαδών της, αφού συνέπεσε με την έναρξη της πανδημίας, την καραντίνα και τις άδεις εξέδρες. Και μην ξεχνάς ότι η Λίβερπουλ κυνηγά ένα ακόμη πρωτάθλημα για να πιάσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρώτη θέση των κατακτήσεων. 20 έχει η Γιουνάιτεντ, 19 η Λίβερπουλ (και 13 η 3η Άρσεναλ).

Προγνωστικά Αγγλία

Με όλα αυτά, το σετ αποδόσεων μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε πάνω στη Λίβερπουλ, χωρίς όμως να αφήσουμε τελείως απ' έξω το θετικό αποτέλεσμα για τη Σίτι. Είτε στο X2 στο 1.72 στη Stoiximan, είτε στο ασιάτικο 0 της Λίβερπουλ στο 2.42 (ίδιο στοίχημα με το DNB, στην ισοπαλία τα χρήματά σου πίσω) είτε στο ασιάτικο +0,25 στο 1.98 (στην ισοπαλία κερδίζεις το μισό σου στοίχημα).

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάν. Σίτι – Λίβερπουλ: +0,25 Λίβερπουλ (απόδοση 1.98 - Stoiximan) 18:30

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ