TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τον πρώτο λόγο η Ελλάδα, δύο επιλογές από μικρές Αγγλίες

Ο Χρήστος Τζόλης
Ο Χρήστος Τζόλης INTIME SPORTS

Σε τρία δυνατά στοιχήματα ποντάρει το Match Money για απόψε.

Πέφτει στη μάχη του Nations League και η εθνική μας ομάδα, που φιλοδοξεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο. Το κλίμα της Ελλάδας μοιάζει εξαιρετικό, το ρόστερ ταλαντούχο και απέναντί της θα βρεθεί ένας αντίπαλος που ενδείκνυται για ποδαρικό με το δεξί. Στα ίδια κυβικά περίπου η Φινλανδία, που βλέπει ωστόσο... εφιάλτες όταν ταξιδεύει στην Ελλάδα (ρεκόρ 1-0-9). Έχει νόημα ο άσος στο 1,74.

Έχουμε και τις μικρές Αγγλίες στο κουπόνι, έστω λειψές, λόγω των διεθνών υποχρεώσεων. Τρία ματς θα γίνουν στη Λιγκ 1, δέκα στη Λιγκ 2 και ξεχωρίζουμε αρχικά το Τσέλτεναμ – Χάρογκεϊτ. Φρέσκος ο υποβιβασμός της πρώτης από τη Λιγκ 1, προς το παρόν δείχνει έξω από τα νερά της και μετρά τρεις σερί ήττες (ρεκόρ 1-0-3). Αποθαρρυντική η απόδοσή της, δεδομένο το γεγονός πως ψάχνεται. Στο άλλο άκρο μια Χάρογκεϊτ που φαίνεται πως θα βγάλει και φέτος το ψωμί της στον δρόμο. 3/3 ήττες μετρά στην έδρα της, μακριά από αυτήν όμως είναι αήττητη ακόμα σε όλες τις διοργανώσεις (2-1-0). Την υποτιμούν ως συνήθως τα σετ, αξίζει μια ματιά στα δεξιά και το διπλό χωρίς ισοπαλία (DNB) στο 2,55.

Κλείνουμε με ένα αμφίσκορο λογικής από τη Λιγκ 1. Μπάρνσλι – Μπρίστολ Ρόβερς το ζευγάρι, καθόλου αποδοτικοί και φέτος οι γηπεδούχοι μέσα στην έδρα τους (ρεκόρ 0-1-1 στο πρωτάθλημα), μακριά απο αυτήν αντιθέτως... κεντάνε. Υστερεί δεδομένα στο ποιοτικό κομμάτι η Μπρίστολ Ρόβερς, επιθετικά όμως έχει καλές μονάδες και μπορεί να βρει γκολ μέσα σε μία έδρα όπου σκοράρουν οι περισσότεροι. Παίζεται το G/G στο 1,72.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάρνσλι – Μπρίστολ Ρόβερς: G/G (1,72), 17:00
  • Τσέλτεναμ – Χάρογκεϊτ: 2 DNB (2,55), 17:00
  • Ελλάδα – Φινλανδία: 1 (1,74), 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ