TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τρεις επιλογές από προκριματικά Κόπα Άφρικα και Λατινική Αμερική

Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας σε φιλικό με την Ονδούρα
Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας © 2021 WILFREDO LEE/ASSOCIATED PRESS

Σε τρία δυνατά στοιχήματα ποντάρει το Match Money για απόψε.

Συνεχίζεται η δράση εθνικών ομάδων σε όλο τον κόσμο, φτωχό βέβαια από επιλογές το κουπόνι της Κυριακής, επομένως θα κινηθούμε προς διοργανώσεις πιο αντιτουριστικές. Μία από αυτές είναι τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και θα κρατήσουμε από εκεί το Γκάμπια – Τυνησία. Με τον Βορειοιρλανδό Τζόναθαν ΜακΚίνστρι στον πάγκο η Γκάμπια από τις αρχές Ιουνίου, 1-1-1 το ρεκόρ της έκτοτε, με τη μοναδική ήττα να έρχεται οριακά από την Γκαμπόν (3-2). Με τον πολύπειρο Φαούζι Μπενζάρτι η Τυνησία, στην 5η θητεία του 74χρονου τεχνικού στον πάγκο της, πρεμιέρα με το οριακό 1-0 επί της Μαδαγασκάρης. Για γέλια το σετ με το διπλό στο 1,75, η Γκάμπια υστερεί σε ποιότητα και παραστάσεις, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό. Διαθέτει κι εκείνη πια παίκτες από καλά πρωταθλήματα, με τους Μίντε (Μπράιτον) και Μπάροου (Αλ-Τααβόν, πρώην Αταλάντα και Μπολόνια) να ξεχωρίζουν. Μπορούμε να κοιτάξουμε προς τα αριστερά, η Γκάμπια είναι ικανή να πάρει έστω τον βαθμό και η διπλή της ευκαιρία στο 2,07 είναι καλοπληρωμένη.

Περνάμε και σε δύο ματς από τη Λατινική Αμερική. Αρχικά, ξεχωρίζουμε το Αμέρικα Μινέρο – Γκουαρανί από τη Serie B Βραζιλίας. Φρέσκια από αλλαγή προπονητή η Μινέιρο, ήρθε ο Λίσκα, ο οποίος πάντως έκανε ντεμπούτο με το αριστερό στο 1-0 από τη Μιρασόλ. Εντός έδρας πρεμιέρα εδώ για τον Λίσκα, θα το χτυπήσει μέχρι τέλους το ματς αυτό, μπας και μειώσει τη διαφορά από τις θέσεις ανόδου. Ποιότητα διαθέτει εξάλλου το ρόστερ της Αμέρικα Μινέιρο. Στην καλύτερή της φάση η Γκουαρανί με σερί 4-1-1 και μοναδική ήττα το 3-1 από τη Σεαρά στο τέλος. Έχει κερδίσει και δύο ομάδες που χτυπάνε την άνοδο μέσα στο σερί αυτό, με τέτοια φόρμα φαίνεται πως μπορεί να σώσει την κατηγορία. Μυρίζει γκολ το συγκεκριμένο, η Γκουαρανί έχει σκοράρει και στα έξι ματς από τότε που την ανέλαβε ο Άλαν Αλ. Μια χαρά το G/G στο 2,05.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Ρέιντζερς – Ουνιόν Σαν Φελίπε από τη Β’ Χιλής. Λογικός ο φαβοριτισμός του άσου, η Ρέιντζερς κυνηγά ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ ανόδου, ενώ η Σαν Φελίπε παλεύει να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας. Σκοράρει με συνέπεια τελευταία η δεύτερη (4/5 τελευταία ματς), ενώ μέσα στην έδρα αυτή έχει άριστη προϊστορία (βρίσκει γκολ για εφτά συνεχόμενα παιχνίδια). Ανώτερο μάλλον το κίνητρο της Σαν Φελίπε, δύσκολα θα δει πολύ παθητικά το συγκεκριμένο και το G/G στο 1,80 ικανοποιεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκάμπια – Τυνησία: 1Χ (2,07), 18:00
  • Ρέιντζερς – Ουνιόν Σαν Φελίπε: G/G (1,80), 00:00
  • Αμέρικα Μινέιρο – Γκουαρανί: G/G (2,05), 00:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ