TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τριάδα με φαβορί από την Ιταλία

Genoa's head coach Alberto Gilardino looks on prior to the startof a Serie A soccer match between Lazio and Genoa, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Aug. 27, 2023. (AP Photo/Andrew Medichini)
Genoa's head coach Alberto Gilardino looks on prior to the startof a Serie A soccer match between Lazio and Genoa, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Aug. 27, 2023. (AP Photo/Andrew Medichini) © 2024 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Ιταλική υπόθεση θα είναι η Κυριακή, πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Πολύ στιβαρό το ξεκίνημα της Τζένοα, η οποία κράτησε την πρωταθλήτρια Ίντερ (2-2) και ύστερα έβγαλε διπλό στη Μόντσα (1-0). Απογοήτευσε η Βερόνα στο 0-3 από τη Γιουβέντους, μάλλον πυροτέχνημα ήταν το 3-0 επί της Νάπολι στην πρεμιέρα. Πείθει περισσότερο η Τζένοα σε αυτό το πρώτο στάδιο της σεζόν, σούπερ και η προϊστορία που τρέχει κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο εντός έδρας (20-12-2 συνολικά, 6-2-0 στα τελευταία οχτώ). Ικανοποιεί ο άσος στο 2,05.

Συνεχίζουμε στη Serie A και στη μεγάλη μονομαχία ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρόμα. Βγάζει μάτια η πρώτη με τον Τιάγκο Μότα στον πάγκο, μοναδική ομάδα της κατηγορίας που μετρά το απόλυτο νικών ως τώρα (2/2). Αμφότερες οι νίκες της μάλιστα ήρθαν με 3-0 κόντρα σε Κόμο (εντός) και Βερόνα (εκτός). Απογοήτευση στη Ρόμα αντιθέτως, μετά το 0-0 στο Κάλιαρι, έχασε εντός έδρας από την Έμπολι με 1-2, ενώ στην έδρα της Γιουβέντους έχει κάκιστη προϊστορία (9-22-59). Μεγάλες οι μεταξύ τους διαφορές στην παρούσα φάση, πάμε τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων στο 1,82.

Κλείνουμε με το Παλέρμο – Κοζέντσα από τη Serie B. Τους πρώτους της βαθμούς βρήκε η Παλέρμο στο εκτός έδρας 1-0 επί της Κρεμονέζε, είχαν προηγηθεί δύο ήττες, όμως διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας και λογικά θα βρει σύντομα τον δρόμο της. Θα αγωνιστεί και για πρώτη φορά φέτος στην έδρα της. Ξανά στο μηδέν η Κοζέντσα, που τιμωρήθηκε με -4 για μη έγκυρη καταβολή μισθών από την περυσινή σεζόν. Μια χαρά τα πηγαίνει ως τώρα μέσα στο γήπεδο, ωστόσο υστερεί πολύ στο ποιοτικό κομμάτι κόντρα στην Παλέρμο και μένει να φανεί πώς θα διαχειριστεί τα νέα της βαθμολογικής αφαίρεσης, για την οποία θα ασκήσει έφεση. Μια χαρά ο άσος στο 2,05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τζένοα – Βερόνα: 1 (2,05), 19:30
  • Παλέρμο – Κοζέντσα: 1 (2,05), 21:30
  • Γιουβέντους – Ρόμα: 1 (1,82), 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ