TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Value σημείο στο 1.95

Scotland's Che Adams, left, challenges for the ball with Switzerland's Ricardo Rodriguez during a Group A match between Scotland and Switzerland at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Wednesday, June 19, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru)
Scotland's Che Adams, left, challenges for the ball with Switzerland's Ricardo Rodriguez during a Group A match between Scotland and Switzerland at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Wednesday, June 19, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru) AP

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο επιλογές.

Όταν υπάρχει έστω και μία ομάδα στο τερέν που παίζει μόνο για ένα αποτέλεσμα, η ανάληψη ρίσκου είναι δεδομένη. Από κάποιο σημείο κι έπειτα ο ρυθμός θα ανοίξει και η τακτική θα πάει περίπατο. Σήμερα έχουμε το πρώτο παιχνίδι στο Euro που παίζουν και οι δυο ομάδες μόνο για ένα αποτέλεσμα. Σκωτία και Ουγγαρία έχουν υποχρέωση νίκης αν θέλουν να προκριθούν στην επόμενη φάση. Οι Ούγγροι μάλιστα χρειάζονται και μια καλή διαφορά τερμάτων, αφού είναι τώρα στο -4 και δεν μπορούν να πάνε από τους τρεις βαθμούς. Προφανώς θα δούμε «ροντέο» για κάποιο διάστημα στο ματς.

Οι τιμές στις αγορές των γκολ έχουν προσαρμοστεί, το G/G είναι στο 1,65 και το Over 2,5 στο 1,75+. Δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο όμως με τις αγορές στα κόρνερ. Από τα οχτώ παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής που έστω η μία από τις δύο ομάδες δεν είχαν βαθμό στη διοργάνωση, τα πέντε τελείωσαν με πολύ άνετο… over στα κόρνερ. Συγκεκριμένα, είχαμε 18 στο Γερμανία – Ουγγαρία, 13 στο Σκωτία - Ελβετία και στο Σλοβενία - Σερβία, 16 στο Γεωργία – Τσεχία και 14 στο Βέλγιο – Ρουμανία. Ο μέσος όρος κόρνερ σε αυτά τα παιχνίδια ήταν 14,8.

Και τώρα έχουμε το line στο Σκωτία – Ουγγαρία στο 9,5. Σε ένα ματς που επαναλαμβάνουμε ότι το χρέος νίκης είναι αμφίδρομο. Η Σκωτία είχε 5 κόρνερ τους με τους Ελβετούς και η Ουγγαρία 7 με τους Γερμανούς. Value το over 9,5 στο 1,95, ενώ αν το τραβήξουμε στο over 11,5 η τιμή ξεφεύγει στο 3,50+.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Βολιβία είναι η ομάδα που έχει εξελιχθεί σε «φτωχό συγγενή» στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Πέρα από μια πρόκριση στα προημιτελικά του Copa America του 2015, δεν έχει να επιδείξει απολύτως τίποτα τα τελευταία χρόνια, πέρα από αποτυχίες και αποκλεισμούς. Και τώρα το επίπεδο του ρόστερ είναι αρκετά χαμηλό. Στον όμιλο των προκριματικών του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου μετρά πέντε ήττες σε έξι αναμετρήσεις, ενώ στα φιλικά που έδωσε ενόψει του Κόπα Αμέρικα ηττήθηκε από Μεξικό, Ισημερινό και Κολομβία με συνολικά τέρματα 1-7.

Η ποιοτική διαφορά με το ρόστερ των ΗΠΑ είναι μεγάλη. Επιπλέον, οι Αμερικανοί έχουν το boost της εξέδρας, αφού το Κόπα Αμέρικα διεξάγεται στην έδρα τους. Ο άσος είναι στα Τάρταρα, με under 3,5 όμως προσεγγίζει το 1,90 και αυτή θα είναι η επιλογή μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σκωτία - Ουγγαρία: Over 9,5 κόρνερ (1.95), 22:00
  • ΗΠΑ - Βολιβία: 1 & Under 3,5 (απόδοση 1.88), 01:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ