TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Βλέπει ακόμα και Champions League

Hoffenheim's head coach Pellegrino Matarazzo reacts during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and TSG Hoffenheim at the BayArena in Leverkusen, Germany, Saturday, March 30, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Hoffenheim's head coach Pellegrino Matarazzo reacts during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and TSG Hoffenheim at the BayArena in Leverkusen, Germany, Saturday, March 30, 2024. (AP Photo/Martin Meissner) © MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο επιλογές.

Την περασμένη εβδομάδα εκτιμήθηκε από τη στήλη ότι ήταν καλές οι πιθανότητες να μην νικήσει η Μπάγερν με πάνω από ένα γκολ διαφορά τη Βόλφσμπουργκ. Το bet δεν πέρασε (2-0), μολονότι οι Βαυαροί παρατάχθηκαν με πιτσιρικάδες στην επίθεση και είχαν μόνο πέντε τελικές προσπάθειες σε όλο το 90λεπτο.

Θα επιμείνουμε όμως στην κόντρα τους, καθώς οι Κέιν, Σανέ, Μουσιάλα, Γκνάμπρι, Κομάν και Τσούπο-Μοτίνγκ είναι ξανά εκτός. Προεξάρχοντος του Κέιν, που έχει βάλει 36, αυτοί οι παίκτες έχουν σκοράρει τα 62 από τα 91 φετινά γκολ της Μπάγερν. H Χοφενχάιμ, που την φιλοξενεί σήμερα, θέλει να κλειδώσει την έξοδο της στην Ευρώπη, ενώ έχει κάποιες ελπίδες και για την 6η θέση (αν ηττηθεί η Άιντραχτ από τη Λειψία), που σε περίπτωση κατάκτησης του Champions League από τη Ντόρτμουντ οδηγεί και αυτή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η διπλή ευκαιρία (1Χ) έχει αξία στο 1,80.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μένουμε Bundesliga για την αναμέτρηση της Χαϊντενχάιμ με την Κολωνία. Οι Τράγοι έκαναν σπουδαία ανατροπή κόντρα στην Ουνιόν και έμειναν ζωντανοί για τα μπαράζ παραμονής, οι ελπίδες όμως μοιάζουν περισσότερο μαθηματικές. Ακόμα και νίκη με δύο γκολ σήμερα στο Χαϊντενχάιμ μπορεί να μην είναι αρκετή, καθώς απέχουν τρεις βαθμούς από την Ουνιόν και τρία γκολ στη διαφορά τερμάτων.

Η Κολωνία έχει μόνο ένα διπλό σε όλη τη σεζόν και σερί 0-3-6 στις εννιά τελευταίες εξόδους της. Από την άλλη πλευρά, η εξαιρετική εσχάτως Χαϊντενχάιμ έχει ηττηθεί μόνο από τη Λειψία στα τελευταία οχτώ και διατηρεί ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο. Η 8η θέση δίνει εισιτήριο στο Conference League αν πάρει το Κύπελλο η Λεβερκούζεν. Είναι στο -3 από τη Φράιμπουργκ, που έχει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδια με την Ουνιόν. Πιθανότατα διευκολύνει το έργο της το ότι η Κολωνία οφείλει να ρισκάρει. Ο άσος της Χαϊντενχάιμ στο 2,25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χοφενχάιμ – Μπάγερν: 1Χ (1.80), 16:30
  • Χαϊντενχάιμ – Κολωνία: 1 (2.25), 16:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ