TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Βoring, boring England

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Βoring, boring England
(AP Photo/Kirsty Wigglesworth) (AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH)

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο επιλογές

Μπορεί να μην παίζει με καμινάδες, αλλά η Αγγλία του φετινού Euro δεν διαφέρει και πολύ σε επίπεδο θεάματος με την Άρσεναλ των αρχών της δεκαετίας του ’90, η οποία και είχε εμπνεύσει το σύνθημα «boring, boring Arsenal».

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει πολύ αργή ανάπτυξη και δεν παίρνει το ελάχιστο ρίσκο, αρκούμενη να οχυρώνει την άμυνα της. Ποντάρει στην ατομική ποιότητα των παικτών της για να «ξεμπουκώσει» η επίθεσή της, αλλά μέχρι στιγμής η επιδραστικότητα των Φόντεν, Σάκα, Μπέλινγχαμ δεν έχει καμία σχέση με την αντίστοιχη στους συλλόγους τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι o Φόντεν έχει δώσει περισσότερες πάσες στον γκολκίπερ Πίκφορντ (3), απ’ ότι στον Χάρι Κέιν (1).

Η Αγγλία τελείωσε τον όμιλο με 0.75 xGoals μ. ό. ανά παιχνίδι, από τις χειρότερες επιδόσεις των 24 ομάδων. Παράλληλα όμως δεν επέτρεψε και η ίδια φάσεις στις αντιπάλους της, με 0.38 xGoals μ. ό. ανά παιχνίδι.

Θα είναι δύσκολο οι Άγγλοι, που δεν έχουν δημιουργήσει σχεδόν καθόλου σε τρία ματς, να πάνε τώρα σε σκορ και θέαμα. Είναι πλέον και τεράστια η πίεση, αφού η κριτική είναι ήδη σκληρή. Το 1Χ σε combo με under 2,5 παίζει στο 1,88.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο άλλο ματς της ημέρας υπάρχει σημαντικό ποιοτικό χάντικαπ με βάση όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής. Η Ισπανία έχει παίξει κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο στη διοργάνωση, ενώ η Γεωργία πιθανότατα δεν θα ήταν εδώ αν η Πορτογαλία δεν έπαιζε με τη δεύτερη ενδεκάδα στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Η ομάδα του Βίλι Σανιόλ έχει επιτρέψει 71 τελικές προσπάθειες στα τρία παιχνίδια (22+26+23), χωρίς να έχει αντιμετωπίσει αντίπαλο με την ποιότητα της Ισπανίας. Βεβαίως, δέχτηκε μόνο τέσσερα γκολ διότι διαθέτει σούπερ τερματοφύλακα. Θεωρούμε δύσκολο να βρει γκολ η Γεωργία και θα πάμε με ένα betbuilder τριών επιλογών. Τη νίκη της Ισπανίας, το over 0,5 στο ημίχρονο και το under 4,5 σύνολο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αγγλία – Σλοβακία: 1Χ & Under 2,5 (απόδοση 1.88), 19:00
  • Ισπανία – Γεωργία: 1 & Over 0,5 ημίχρονο & Under 4,5 (απόδοση 2.02), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ