ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η Stoiximan πλήρωσε δύο νικητές στο Σερβία - Αυστραλία

Η Stoiximan πλήρωσε δύο νικητές στο Σερβία - Αυστραλία
INTIME SPORTS

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φετινού Ολυμπιακού Τουρνουά μπάσκετ, οι Σερβοι και οι Αυστραλοί άρχισαν να "σπρώχνονται" μπροστά στην είσοδο της 4αδας. Με το τέλος του αγώνα, οι χαρούμενοι παίκτες στοιχήματος, ήταν όσοι έπαιξαν Σερβία και αρκετοί απ΄ όσους έπαιξαν Αυστραλία.

Χάρη στην προσφορά Εικοσάρα και Ταμείο της Stoiximan, όσα μέλη της είχαν επιλέξει την Αυστραλία για νίκη στον προημιτελικό κόντρα στους "πλάβι", πριν τον αγώνα, είδαν τη συγκεκριμένη επιλογή τους να κερδίζει, αφού η Αυστραλία είχε προηγηθεί με διαφορά μεγαλύτερη των 20 πόντων μέσα στο ματς. Από την άλλη, η Σερβία αντέδρασε, ανέκαμψε και τελικά νίκησε, για να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Συνοψίζοντας, όσα μέλη είχαν παίξει νίκη της Αυστραλίας, πριν αρχίσει ο αγώνας, είδαν την επιλογή αυτή να κερδίζει, χάρη στην προσφορά της Stoiximan Εικοσάρα και Ταμείο. Αντίστοιχα, όσοι έπαιξαν τη Σερβία, είτε πριν είτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ανταμείφθηκαν επίσης, πέρα από το ούτως ή άλλως φοβερό 45’ που παρακολούθησαν.

Οι αγορές για το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ στη Stoiximan!

Το Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ, συνεχίζεται έως και το βράδυ του Σαββάτου στη Stoiximan, με ενισχυμένες και super ενισχυμένες αποδόσεις, ατελείωτες αγορές και ειδικά στοιχήματα, καθώς και πρόγραμμα ανταμοιβής με έπαθλο*, σε Mission στον τελικό.

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 STOIXIMAN ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ