ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Καταρρίπτει ακόμη ένα ρεκόρ ο Λεβαντόβσκι στο 2.07

Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει στο Ντόρτμουντ - Μπάγερν
Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει στο Ντόρτμουντ - Μπάγερν © 2021 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Η Μπάγερν κλείνει τον πρώτο γύρο κόντρα στη Βόλφσμπουργκ και ο Λεβαντόβσκι χρειάζεται άλλο ένα γκολ για να κάνει ακόμη ένα ρεκόρ.

Η Μπάγερν υποδέχεται απόψε στην κεκλεισμένων των θυρών Allianz Arena τη Βόλφσμπουργκ (17/12 Novasports 3HD, Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στην Bundesliga. Με το συγκεκριμένο παιχνίδι οι Βαυαροί ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους για το 2021, αφού ακολουθεί η καθιερωμένη χειμερινή διακοπή στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης θα είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος χρειάζεται ένα ακόμη γκολ για να σπάσει το ρεκόρ του αείμνηστου Γκερντ Μίλερ σε ένα ημερολογιακό έτος. Ο 33χρονος άσος με τα δύο που πέτυχε την Τρίτη, στη Στουτγάρδη, στο νικηφόρο 5-0 της Μπάγερν, έφτασε τα 42 γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα μέσα στο 2021 και ισοφάρισε την επίδοση του κορυφαίου Γερμανού σκόρερ όλων των εποχών, που κρατούσε από το 1972.

Η πιθανότητα ο Πολωνός στράικερ της Μπάγερν να βρει ακόμη ένα τέρμα, ασφαλώς και είναι μεγάλη, δεδομένου ότι διατηρεί εκπληκτική παράδοση κόντρα στη Βόλφσμπουργκ με 23 γκολ σε 20 αναμετρήσεις σε επίπεδο Bundesliga. Μάλιστα στις επτά εξ αυτών σημείωσε από δύο γκολ και πάνω.

Μπάγερν - Βόλφσμπουργκ: Στοιχηματική Πρόταση

Προφανώς, το anytime του Λεβαντόβσκι πληρώνει πολύ χαμηλά (1.30), αλλά μπορεί να ανέβει σε τιμές άνω του 2.00 αν η Μπάγερν κερδίσει τη Βόλφσμπουργκ με over 3,5. Οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν φέρει φέτος 10 over 3,5 στη λίγκα σε 16 αγωνιστικές, έχουν δηλαδή ποσοστό επαλήθευσης 63%. Επίσης, η Μπάγερν έχει κάνει την τρέχουσα σεζόν 21 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, οι 15 εξ αυτών με over 3,5.

Η Βόλφσμπουργκ από την πλευρά της βρίσκεται στο χειρότερό της σημείο στη σεζόν αφού προέρχεται από έξι διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και Champions League, με παθητικό 16 γκολ. Επίσης, το Μόναχο για τους "λύκους" αποδεικνύεται παραδοσιακά τόπος μαρτυρίου, αφού σε 24 παιχνίδια εκεί για το γερμανικό πρωτάθλημα, δεν έχουν κερδίσει ποτέ, μετρώντας 22 ήττες!

Το συνδυαστικό στοίχημα να σκοράρει ο Λεβαντόβσκι και να κερδίσει η Μπάγερν με over 3,5 προσφέρεται στο 2.07.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν - Βόλφσμπουργκ: 1 & Over 3,5 & Να σκοράρει ο Λεβαντόβσκι (απόδοση 2.07), 21:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ