ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Κρίσταλ Πάλας - Νόριτς: Προγνωστικά και Ανάλυση - Υπάρχουν δεδομένα για το 2.99

Ο προπονητής της Νόριτς Ντιν Σμιθ
Ο προπονητής της Νόριτς Ντιν Σμιθ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η ταλαιπωρημένη από τον κορονοϊό Κρίσταλ Πάλας τίθεται αντιμέτωπη με τη Νόριτς αδικείται από τις αποδόσεις. Δυσκολεύεται να κερδίζει η Πάλας χωρίς τον Ζάχα. Ποντάρισμα σε ειδικό στοίχημα του 2.99.

Στο Λονδίνο η Κρίσταλ Πάλας φιλοξενεί τη Νόριτς (17:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE απο το SPORT24 ) για την 20η αγωνιστική της Premier League, σ’ ένα από τα λιγοστά ματς που διεξάγονται σήμερα, αφού στο Νησί πραγματοποιούνται φουλ αναβολές στο πρόγραμμα λόγω της έξαρσης του ιού. Η στοιχηματική αγορά δείχνει επηρεασμένη από το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της Νόριτς και το γεγονός πως έχει υποστεί τέσσερις ήττες στη σειρά. Βέβαια, αυτές οι ήττες ήταν κόντρα σε Τότεναμ (εκτός 3-0), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εντός 1-0), Άστον Βίλα (εντός 2-0) και Άρσεναλ (εντός 5-0). Παραβλέποντας το γεγονός αυτό με τον Ντιν Σμιθ παρατηρείται μια τάση να παίξει πιο επιθετικά και δεν πάνε πλέον τόσο στο όριο τα παιχνίδια των Καναρινιών. Εκτός με κορονοϊό ο βασικός γκολκίπερ Κρουλ, παραμένει εκτός ο στόπερ Χάνλι και ο εξτρέμ Ρασίτσα, μαζί με τον χαφ Νόρμαν. Δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα οι υπόλοιπες απουσίες.

Κρίσταλ Πάλας - Νόριτς: Προγνωστικά και ανάλυση

Δεν κατάφερε να κάνει πολλά η Πάλας στο ματς με την Τότεναμ, λύγισε πολύ εύκολα 3-0 (32’, 34’, 74’), ενώ σήμερα πάει με μια καταλυτική απώλεια, αυτή του Ζαχά, ο οποίος αποβλήθηκε στο 37’. Μάλιστα, το ντέρμπι με τους Σπερς είχε αιτηθεί να μην γίνει, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί από τον κορονοϊό και είχε πολλά κρούσματα. Το αίτημα όμως έπεσε στο κενό. Μέσα σ’ όλα αυτά έχει και αρνητική παράδοση στο τελευταίο ματς του έτους. Από το 1992 και έπειτα στο σε επίπεδο Premier League δεν έχει κερδίσει, ενώ ανεξαρτήτως διοργάνωσης τελευταία νίκη της ήταν το 2011.

Ο Βιεϊρά παραμένει σε καραντίνα ενώ ο ηγετικός Μιλιβόγιεβιτς προέρχεται από κορονοϊό, μαζί με τον Μπεντέκε. Εκτός επίσης ο χρήσιμος χαφ ΜακΑρθουρ και ο εξτρέμ Ολίσε. Η Πάλας έχει ανάγκη όσο τίποτα την καθοδήγηση αυτή την περίοδο από τον Βιεϊρά και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει. Ενώ η απουσία του Ζαχά είναι τόσο σημαντική που χωρίς αυτόν έχει κερδίσει μόλις το 22,2% των αγώνων (3-3-18 το ρεκόρ όταν δεν έχει παίξει).

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Νόριτς αδικείται από το σετ τιμών, είναι πολύ τσιμπημένο το διπλό και μας δίνει τη δυνατότητα της ασφάλειας μαζί με το Χ. Στο 2.99 το συνδυαστικό στοίχημα Χ2 & over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίσταλ Πάλας - Νόριτς: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.99), 17:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ