BIG GAMES BET

Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά και ανάλυση - Πρώτα Σφυριά και μετά η Ίντερ

Ο Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ του στο Ίντερ - Λίβερπουλ
Ο Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ του στο Ίντερ - Λίβερπουλ AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η μάχη για τον τίτλο στην Premier League συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Οριακή πλέον η κατάσταση. Υποχρέωση νίκης για τη Λίβερπουλ κόντρα στην πάντα επικίνδυνη Γουέστ Χαμ. Ακολουθεί η Ίντερ για τους Κόκκινους και η Σεβίλλη για τα Σφυριά.

Η Premier League έχει πάρει… φωτιά. Ο τίτλος δεν βρίσκεται στη σφιχτή αγκαλιά της Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πολίτες ναι μεν είναι πρωτοπόροι και στο +6 από τη Λίβερπουλ, αλλά οι Reds έχουν και ένα ματς λιγότερο. Μεσοβδόμαδα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει να δώσει ρεβάνς με την Ίντερ για το Champions League, την οποία κέρδισε 2-0 στο Μιλάνο. Προηγείται όμως η Γουέστ Χαμ, σ’ ένα ματς που μόνο εύκολο δεν είναι (19:30 COSMOTE SPORT 1, , LIVE από το SPORT24 ). Στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει η Γουέστ Χαμ 3-2.

Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά και ανάλυση

Από έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα προέρχεται η Λίβερπουλ και δεν δείχνει διατεθειμένη να παρατήσει την υπόθεση "τίτλος". Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει, αφού η απόσταση από τη Μάντσεστερ Σίτι έχει μειωθεί κατά πολύ. Ο Κλοπ πάντως προσπαθεί με τον γνώριμο τρόπο του να κρατήσει χαμηλά την μπάλα και να μην παρασυρθεί κανένας, αφού ακολουθεί μια δύσκολη περίοδος με απαιτητικές δοκιμασίες. Μεσοβδόμαδα κέρδισε τη Νόριτς 2-1. Μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος, προσπάθησε να το καθαρίσει. Τα Καναρίνια ανέβηκαν μετά την ανάπαυλα, οι Reds μείωσαν ταχύτητα και ο Ρουπ μ’ ένα όμορφο γκολ στο 76’ έβαλε στο κόλπο την ομάδα, λίγο έλειψε να γίνει το 2-2 μάλιστα. Στον επόμενο γύρο η Λίβερπουλ θα δοκιμαστεί εκτός έδρας με μια εκ των Νότιγχαμ Φόρεστ ή Χάντερσφιλντ. Θα τσεκαριστεί ο Μάτιπ και ο Κεϊτά. Αμφίβολος ο Τζόουνς. Τραυματίες Φιρμίνο και Τιάγκο.

Από κάζο προέρχεται η Γουέστ Χαμ. Δεν της βγήκε τίποτα στο ματς με τη Σαουθάμπτον για το Κύπελλο. Ήταν από τους στόχους της η διοργάνωση, είχε μια καλή ευκαιρία, αλλά τη σπατάλησε. Έχασε 3-1 χωρίς να το καταλάβει ιδιαίτερα. Πίσω στο σκορ στο 31’, ισοφάρισε με τον Αντόνιο στο 60’, αλλά οι Άγιοι με τον Γουόρντ Πράους στο 69’ και τον Μπρόγια στο 90’ πήραν το ματς. Ήταν πιο συγκεντρωμένοι και δίκαια ήρθε η πρόκριση. Για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόις ακολουθεί εκτός έδρας ματς στην Ανδαλουσία με τη Σεβίλλη για το Europa League. Προβληματισμένος ο Ντέιβιντ Μόις από τα όσα είδε κόντρα στη Σαουθάμπτον. Απέχει 2 βαθμούς από την τετράδα. Πάγια εκτός ο Ογκμπόνα και ο Μαζουακού. Θα τσεκαριστεί ο πολύτιμος Σούτσεκ. Με άδεια και εκτός ομάδας ο Γιαρμολένκο λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Παραδοσιακά τα μεταξύ τους ματς έχουν γκολ και καλό τέμπο. Η Λίβερπουλ κάνει καλή διαχείριση, είναι στα πάνω της και ο Ντίας δίνει λύσεις ελέω απουσίας του Φιρμίνο. Η Γουέστ Χαμ έκανε εμφάνιση πισωγύρισμα κόντρα στη Σαουθάμπτον και εάν δεν παίξει ο Σούτσεκ σήμερα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Προτεραιότητα είναι η τετράδα, αλλά ο Μόις κρατάει και πράγματα για τον εαυτό του και θα έχει στο μυαλό του και το εκτός έδρας ματς με τη Σεβίλλη. Αξίζει το συνδυαστικό 1 & Goal/Goal, αφού η Γουέστ Χαμ ανοίγεται, σκοράρει εδώ και έξι σερί ματς και τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.75), 19:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ