ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Μάιντς - Γκλάντμπαχ: Με τη φόρμα του Μπούρκαρντ για το 3.20

Ο άσος της Μάιντς Γιόναταν Μπούρκαρντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ντόρτμουντ
Ο Γιόναταν Μπούρκαρντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ντόρτμουντ © 2021 GUIDO KIRCHNER/DPA VIA ASSOCIATED PRESS, POOL

Η Μάιντς υποδέχεται την Γκλάντμπαχ στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής στην Bundesliga και η φόρμα του Μπούρκαρντ δίνει ειδικό στοίχημα.

Με την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της Μάιντς κόντρα στην Γκλάντμπαχ ανοίγει απόψε το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στο γερμανικό πρωτάθλημα (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα και υπόσχονται μία αμφίρροπη μάχη.

Μάιντς - Γκλάντμπαχ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν ιδανική για την Γκλάντμπαχ, καθώς προκρίθηκε στους "16" του κυπέλλου Γερμανίας με το εκκωφαντικό 5-0 επί της Μπάγερν και εν συνεχεία κέρδισε για την Bundesliga την Μπόχουμ με 2-1. Τα "πουλάρια" μπορεί να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη 10η θέση, παρόλα αυτά είναι μία φιλόδοξη ομάδα, που έχουν ως στόχο την πρώτη εξάδα και την ευρωπαϊκή έξοδο.

Η Μάιντς δεν έχει τόσο υψηλές φιλοδοξίες, ωστόσο παίζει κι αυτή σαν διεκδικήτρια ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Σοβαρή, συμπαγής και με τον Δανό τεχνικό, Μπο Σβένσον να κάνει εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα.

Σύγχρονος φορ ο Μπούρκαρντ

Είναι εντυπωσιακό ότι στις πρώτες δέκα αγωνιστικές έχει εννιά διαφορετικούς σκόρερ. Βέβαια αυτός που ξεχωρίζει είναι ο Γιόναταν Μπούρκαρντ. Ο 21χρονος Γερμανός στράικερ έπαιξε πέρυσι 29 ματς στην Bundesliga, εκ των οποίων τα 13 ως αλλαγή. Φέτος όμως έχει εξελιχθεί σε βασικό και αναντικατάστατο μέλος των "καρναβαλιστών".

Είναι ο πρώτος σκόρερ της Μάιντς στο τρέχον πρωτάθλημα με πέντε γκολ και διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας, αφού σκόραρε πέντε φορές στα τελευταία τέσσερα επίσημα ματς της ομάδας του.

Βρήκε δίχτυα στην ήττα με 3-1 στο Ντόρτμουντ, σημείωσε δύο γκολ στο 4-1 επί της Αουγκσμπουργκ, σκόραρε στη νίκη-πρόκριση με 3-2 επί της Αρμίνια στο κύπελλο και πέτυχε επίσης το νικητήριο γκολ (2-1) της ομάδας του στο Μπίλεφελντ, την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Μπούρκαρντ είναι ο αρχηγός στην U21 της Γερμανίας και θεωρείται από τα νέα μεγάλα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου. Δυναμικός, ταχύς, με ύψος 1,81μ., βελτιώνει συνεχώς τα τελειώματά του, πρεσάρει ακατάπαυστα και απασχολεί διαρκώς την αντίπαλη άμυνα με τις κινήσεις του.

Γενικά, ο Μπούρκαρντ είναι ένας παίκτης με στοιχεία σύγχρονου φορ, τον οποίο πιστεύουν πολύ στη Μάιντς και επενδύουν πάνω του. Με βάση λοιπόν τη φόρμα και τη ρέντα του το τελευταίο σίγουρα αξίζει προσοχής το 3.20 στο anytime του κόντρα στην Γκλάντμπαχ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάιντς - Γκλάντμπαχ: Μπούρκαρντ να σκοράρει (απόδοση 3.20), 21:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ