FREETIPS247

Μακροχρόνια μετά από πρεμιέρες σε απόδοση 105.18

Arsenal's Bukayo Saka reacts during the English Premier League soccer match between Arsenal and Wolverhampton Wanderers at Emirates Stadium in London, England, Saturday, Aug. 17, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Σάκα. @2024 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Μετά την εκκίνηση των περισσότερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων το Freetips247.com προτείνει μακροχρόνια στοιχήματα από απόδοση 2.75 έως 3.80, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν για το να δημιουργηθεί το δελτίο της επιλογής σας.

Premier League

Ξεκινάμε με το καλύτερο πρωτάθλημα στο κόσμο. Η πρώτη αγωνιστική πραγματοποιήθηκε με τους μεγάλους διεκδικητές του τίτλου να ξεκινούν με το δεξί. Η Λίβερπουλ επικράτησε με άνεση της Ίπσουιτς με σκορ 2-0, η Άρσεναλ επίσης δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στη Γουλβς με νίκη 2-0, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι ήταν αρκετά κυνική κόντρα στην Τσέλσι και πέρασε από το Stamford Bridge με επαγγελματική νίκη (2-0). Πρώτο δείγμα αρκετά καλό για τις τρεις ομάδες που εκτός απροόπτου θα αποτελέσουν τις βασικές υποψήφιες για την κατάκτηση του τίτλου της Premier League.

Τα τέσσερα σερί πρωταθλήματα ενδεχομένως να έχουν προκαλέσει κορεσμό στην ομάδα του Γκουαρδιόλα. Η δίψα σε συνδυασμό με το πώς χάθηκαν τα προηγούμενα πρωταθλήματα είναι τεράστια για τους Kανονιέρηδες. Η ομάδα του Λονδίνου θεωρούμε πως θα κάνει τ’ αδύνατα - δυνατά για να πάρει αυτό τον τίτλο μετά το 2004. Η Άρσεναλ προσφέρεται κοντά στον τριπλασιασμό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα σε απόδοση 2.75.

Bundesliga

Συνέχεια με την Bundesliga, η οποία δεν έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Εκεί, η Μπάγερ Λεβερκούζεν έκανε την έκπληξη και κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός αυτό και την μεγάλη κυριαρχία της ομάδας του Τσάμπι Αλόνσο, οι bookmakers έχουν θέσει και πάλι ως τρανό φαβορί την Μπάγερν Μονάχου, η οποία πέρυσι έκανε μία πολύ κακή σεζόν για τα δεδομένα του συλλόγου.

Για το γερμανικό πρωτάθλημα οι στοιχηματικές έχουν βγάλει την επιλογή για νικητή διοργάνωσης χωρίς να συμπεριλαμβάνουν την Μπάγερν Μονάχου. Τα δύο φαβορί εκεί είναι η κάτοχος του πρωταθλήματος και η Ντόρτμουντ. Εμείς θα πάμε με τους Βεστφαλούς, οι οποίοι στο μεταγραφικό παζάρι είναι αρκετά κινητικοί και έχουν κάνει ποιοτικές προσθήκες. Σίγουρα θα δώσουν τη δική τους... μάχη για την κατάκτηση του τίτλου και πιστεύουμε πως θα είναι στη δυάδα. Μακροχρόνιο σε απόδοση 3.80.

Ligue 1

Χωρίς τεράστιες εκπλήξεις ξεκίνησε το γαλλικό πρωτάθλημα. Η Παρί Σεν Ζερμέν στη μετά- Εμπαπέ εποχή, μπορεί να δυσκολεύτηκε λίγο από τη Χάβρη αλλά κατάφερε να βρει το δρόμο για μία ευρεία νίκη με 4-1. Παρόμοια έπραξε και η Μαρσέιγ, η οποία επικράτησε με 5-1 της έκπληξης του περυσινού πρωταθλήματος Μπρεστ.

Αναμφίβολα, η Ligue 1 δεν σηκώνει πολλές αναλύσεις καθώς - εκτός απροόπτου - η Παρί Σεν Ζερμέν έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Γι΄αυτό το λόγο θα πάμε σε ένα ειδικό μακροχρόνιο, επιλέγοντας την Μαρσέιγ ως νικήτρια του γαλλικού πρωταθλήματος ΕΚΤΟΣ της Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό που θέλουμε είναι οι Μασσαλοί, οι οποίοι ξεκίνησαν πολύ δυναμικά στο πρωτάθλημα να τερματίσουν τουλάχιστον στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Μακροχρόνιο σε απόδοση 3.05.

Serie A

Μπερδεμένα ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Serie A. Γκέλες για τις Ίντερ (2-2 με Τζένοα) και Μίλαν (2-2 με Τορίνο), εύκολη επικράτηση για την Γιουβέντους επί της νεοφώτιστης Κόμο του Σεσκ Φάμπρεγκας. Οι στοιχηματικές, ακόμα και μετά την πρεμιέρα έχουν ως φαβορί την περυσινή πρωταθλήτρια Ίντερ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε ανάλογη επιλογή με τα πρωταθλήματα της Γερμανίας και της Γαλλίας θα κινηθούμε. Πιο συγκεκριμένα θα πάμε σε νικητή διοργάνωσης χωρίς την Ίντερ στο... παιχνίδι και θα επιλέξουμε την Μίλαν. Οι Μιλανέζοι αποτελούν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και σε αυτή την ενότητα προσφέρονται σε απόδοση 3.30. Αρκετά value απόδοση, καθώς η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα αναμένεται να αποτελέσει βασικό διεκδικητή του πρωταθλήματος.

Οι προτάσεις του Freetips247.com (Μονά)

  • Premier League 2024/25 - Νικητής διοργάνωσης: Άρσεναλ (2.75)
  • Bundesliga 2024/25 - Νικητής χωρίς Μπάγερν Μονάχου: Ντόρτμουντ (3.80)
  • Ligue 1 2024/25 - Νικητής χωρίς Παρί Σεν Ζερμέν: Μαρσέιγ (3.05)
  • Serie A 2024/25 - Νικητής χωρίς Ίντερ: Μίλαν (3.30)

Τονίζεται πως οι συγκεκριμένες επιλογές μπορούν να συνδυαστούν και βγάζουν δελτίο απόδοσης 105.18.

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ