BIG GAMES BET

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά και ανάλυση

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει μαζί με τον Μάρκους Ράσφορντ γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Έβερτον | 9 Οκτωβρίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει μαζί με τον Μάρκους Ράσφορντ γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Έβερτον | 9 Οκτωβρίου 2022 © 2022 JON SUPER/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει επιστροφή στις νίκες στην Premier League και κοντράρεται με τη Γουέστ Χαμ σε μια συνάντηση που παραδοσιακά είναι για γερά νεύρα. Ποντάρισμα στο 2.47.


Το πρόγραμμα της ημέρας στην Premier League ολοκληρώνεται στο Ολντ Τράφορντ με την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουέστ Χαμ (18:15 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE, LIVE από το SPORT24). Οι Κόκκινοι Διάβολοι επέστρεψαν άμεσα στις νίκες μετά από το 1-1 με την Τσέλσι για το πρωτάθλημα, καθώς κέρδισαν στο Europa League την Πέμπτη τη Σέριφ με 3-0. Εξασφάλισαν τα playoffs και θα ταξιδέψουν στο Σαν Σεμπαστιάν για να πάρουν την πρωτιά από τη Σοθιεδάδ. Στα θετικά πως επέστρεψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και σκόραρε. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μάλιστα τίθεται αυτή τη φορά απέναντι σε μια ομάδα κόντρα στην οποία διατηρεί θετική παράδοση, καθώς έχει σκοράρει 6 γκολ σε 9 αγώνες στο πλαίσιο της Premier League.

Παραδοσιακά τα παιχνίδια κόντρα στη Γουέστ Χαμ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οριακά και ζόρικα, ακόμα και αυτά στο Ολντ Τράφορντ. Βέβαια, έχει χάσει μόλις δύο φορές ως γηπεδούχος, αμφότερες με σκορ 1-0 από το 2007 και έπειτα. Δεκατέσσερις φορές κέρδισε, ενώ τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Νοκ άουτ ο Βαράν, δύσκολα Βαν Μπισάκα. Πάγια εκτός ο Μαρσιάλ.

Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόις, καθώς μετά από το 2-0 κόντρα στην Μπόρνμουθ στο Λονδίνο για το πρωτάθλημα, κέρδισε και τη Σίλκεμποργκ, πάλι εντός έδρας, με σκορ 1-0 αυτή τη φορά. Έκανε γερό ροτέισον ο Σκωτσέζος, δεν είχε το απαραίτητο νεύρο η ομάδα, είχε όμως τον έλεγχο και το μοναδικό γκολ του αγώνα το πέτυχε στο 24’ με πέναλτι του Λαντσίνι. Έκανε το 5Χ5 και σφράγισε την πρωτιά στο γκρουπ της Europa Conference League. Θα τσεκαριστεί ο καταλυτικός εξτρέμ Μπόουεν. Δύσκολα ο στόπερ Ντόουσον, ξανά εκτός ο μεσοεπιθετικός Πακετά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το θέμα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο λύθηκε για την ώρα. Η ομάδα ήταν σοβαρή με την Τσέλσι, όπως και με τη Σέριφ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και εντός συνόρων μετά από το 1-1 με τους Μπλε που έπιασαν εξάλλου καλή απόδοση. Η Γουέστ Χαμ δείχνει βελτιωμένη, αλλά έχει κόμπλεξ στο Ολντ Τράφορντ. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντέιβιντ Μόις που ως φιλοξενούμενος δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Θέατρο των Ονείρων σε 15 απόπειρες (11 ήττες, 4 ισοπαλίες. Μπορεί να ζορίσουν οι Λονδρέζοι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι γηπεδούχοι αυτή την περίοδο κρίνονται αξιόπιστοι. Στο 2.47 το combo 1 & under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.47), 18:15
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ