BIG GAMES BET

Μάντσεστερ Σίτι - Νιουκάστλ: Προγνωστικά και ανάλυση

Newcastle's head coach Eddie Howe, left, and Manchester City's head coach Pep Guardiola greet each other before the start of the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle United at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, May 8, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Newcastle's head coach Eddie Howe, left, and Manchester City's head coach Pep Guardiola greet each other before the start of the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle United at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, May 8, 2022. (AP Photo/Jon Super) © 2023 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά την κατάκτηση του UEFA Super Cup καλείται να δώσει ένα απαιτητικό τεστ κόντρα στη Νιουκάστλ στο Έτιχαντ. Ποντάρισμα σε δύο ειδικά στοιχήματα του 1.95 και του 2.27.

Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε η Μάντσεστερ Σίτι στο Γ. Καραϊσκάκης και στέφθηκε σούπερ πρωταθλήτρια Ευρώπης, κατακτώντας τον τίτλο κόντρα στη Σεβίλλη στα πέναλτι και ενώ η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 1-1. Μια από τα ίδια στο πρωτάθλημα, σαν να μην άλλαξε τίποτα, 3-0 στην πρεμιέρα την Μπέρνλι εκτός έδρας με τον Χάλαντ να βρίσκει δίχτυα.

Ύπουλη και με παγίδες η εντός έδρας πρεμιέρα των πρωταθλητών, μόνο χαμηλό δεν λες το εμπόδιο της Νιουκάστλ. Οι Magpies έχουν θέσει ψηλά τον πήχη, έκανε αξιόλογη δουλειά πέρσι ο Χάου, μεθοδικά και φέτος, έχοντας χτίσει ένα αξιόλογο κράμα παικτών. Σκόρπισε στην πρεμιέρα με εντυπωσιακό τρόπο την Αστον Βίλα με το εμφατικό 5-1.

Εξαιρετική εικόνα, πίεσε και ανά διαστήματα έπιανε για τα καλά από το… λαιμό την αντίπαλο. Θετικό το ντεμπούτο του Τονάλι. Χωρίς κάτι αξιόλογο στο ιατρικό δελτίο οι φιλοξενούμενοι, με αρκετά θέματα οι Πολίτες από την άλλη. Νοκ άουτ ο Ντε Μπρόινε, έξω ο Σίλβα, θα τσεκαριστεί ο Ντίας. Λογικά off o Στόουνς για να προφυλαχθεί.

Προγνωστικά στοιχήματος

Παραδοσιακά, οι πρωταθλητές στην Premier League δεν χάνουν στην εντός έδρας πρεμιέρα τους. Στα 41 τελευταια ματς, μονο η Τσέλσι το 2017 έχασε εντός έδρας πρεμιέρα, 3-2 από την Μπέρνλι. Από την άλλη η Νιουκάστλ κυνηγάει μια στοιχειωμένη επίδοση, αφού έχει να κερδίσει τα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος από το 1997. Σπουδαία αναμέτρηση, δυνατό τεστ και για τους δύο. Θέλει να κάνει δήλωση με την εμφάνισή της η Νιουκάστλ, η Σίτι από την άλλη θέλει να αποδείξει ποιος είναι το αφεντικό. Μπορεί να παίξει σκληρά η φιλοξενούμενη, το απέδειξε και πέρσι που παίζει σφιχτά και κλείνεται όποτε πρέπει. Σημαντικές και οι απουσίες των Πολιτών. Στο 2.27 το Χ ημίχρονο, άξιο προσοχής και το 1.95 για το ενδεχόμενο να μπουν περισσότερα γκολ στο β’ μέρος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι - Νιουκάστλ: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.27), 22:00
  • Μάντσεστερ Σίτι - Νιουκάστλ: Περισσότερα γκολ β’ ημίχρονο (απόδοση 1.95) 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ