DAILY BET

Με Bet Builders και πολλά γκολ στα προκριματικά του Champions League

Red Star's Peter Olayinka celebrates after scoring his side's fourth goal during an international friendly soccer match between Red Star and Fiorentina at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Wednesday, July 26, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Red Star's Peter Olayinka celebrates after scoring his side's fourth goal during an international friendly soccer match between Red Star and Fiorentina at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Wednesday, July 26, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Η αγωνία κορυφώνεται στην προκριματική φάση του Champions League με τις αναμετρήσεις των playoffs, το τελευταίο εμπόδιο των ομάδων της διαδικασίας για τους ομίλους. Ανάλυση και προγνωστικά.

Πρώτο ματς στη Νορβηγία, η ρεβάνς σε μια βδομάδα στο Βελιγράδι. Η Μπόντο Γκλιμτ έχει αλλάξει επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Πρωταγωνιστεί σταθερά εντός συνόρων, είναι υπολογίσιμη στην Ευρώπη, παράγει παίκτες και πουλάει ακριβά. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό πρότζεκτ με μεγάλο ενδιαφέρον που εξελίσσεται διαρκώς.

Το ταξίδι στη Stoiximan ξεκινά με διπλό δώρο*, εντελώς δωρεάν* χωρίς κατάθεση!

Επιβλητική η παρουσία του Ερυθρού Αστέρα την περσινή σεζόν στη Σερβία, καθώς κατέκτησε το νταμπλ με απόλυτα κυριαρχικό τρόπο. Ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ είναι σαφώς μεγαλύτερος και είναι ένα ερώτημα αν θα εμφανιστεί έτοιμος για την πρόκληση.

Η σκοπιμότητα είναι προφανώς σε πρώτο πλάνο σε παιχνίδια που δίνουν πρόκριση, εντούτοις δύσκολα οι δύο ομάδες θα απαρνηθούν την επιθετική τους φύση. Πιο έτοιμη η Μπόντο Γκλιμτ, πιο φρέσκος ωστόσο ο Ερυθρός Αστέρας.

Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 8,5 κόρνερ & Ίλιτς 4+ αποκρούσεις σε απόδοση 5.50 στο Bet Builder της Stoiximan.

Η δράση συνεχίζεται την Τετάρτη στα playoffs του Champions League, όπου ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ζευγάρια Γιουνγκ Μπόις - Γαλατάσαράι και Ντινάμο Κιέβου - Ζάλτσμπουργκ. Σέντρα στις 22:00 και στις δύο αναμετρήσεις.

Η Γιουνγκ Μπόις έκανε περίπατο πέρσι στην Ελβετία, κατακτώντας τον τίτλο και μαζί το εισιτήριο για τα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το φετινό της ξεκίνημα ωστόσο εντός συνόρων είναι... σοκαριστικό. Μετά από πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα μετράει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες!

Στο πιο συγκλονιστικό ίσως φινάλε των τελευταίων χρόνων στην Τουρκία, η Γαλατάσαράι κέρδισε τον τίτλο. Προβληματική ωστόσο η εικόνα της στα φιλικά, κάτι που επιβεβαιώθηκε στη συντριβή 0-5(!) από την Μπεσίκτας στο Super Cup. Ξεκίνησε με 2/2 πάντως το πρωτάθλημα, έστω κι αν δεν έπεισε απόλυτα στο 2-1 επί των Κόνιασπορ και Χατάισπορ. Το ρόστερ της είναι εξαιρετικό, για την ώρα πάντως δεν παρουσιάζει συνοχή και λείπει ξεκάθαρα ο ρυθμός.

Η Γιουνγκ Μπόις πελαγοδρομεί μέχρι στιγμής και φαντάζει δύσκολο να αλλάξει εντυπωσιακά την εικόνα της ξαφνικά. Η Γαλατά δεδομένα έχει θέματα για την εποχή, είναι ωστόσο πιο «γεμάτη» και περισσότερο έμπειρη.

Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Over 2,5 γκολ & Να σκοράρει ο Ικάρντι σε απόδοση 4.25 στο Bet Builder της Stoiximan.

Η Ντινάμο Κιέβου είναι σχεδόν... απολαυστική στην προκριματική φάση του Champions League. Στον 2ο γύρο απέκλεισε με το εκπληκτικό 9-2(!) την Παρτίζαν, ενώ στον 3ο γύρο παρέδωσε μαθήματα στη Ρέιντζερς. Πήγε στη ρεβάνς της Γλασκώβης, επικράτησε 2-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης πήρε την σπουδαία πρόκριση.

Η Ζάλτσμπουργκ έχει καθιερώσει πλέον την παρουσία της στην Ευρώπη. Και είναι απόλυτα ανταγωνιστική ακόμη και απέναντι σε μεγαθήρια. Ζορίστηκε απέναντι στη Τβέντε στον προηγούμενο γύρο, εντούτοις έκανε τη δουλειά με το συνολικό 5-4. Μοιάζει να ανεβάζει ρυθμό, επιθετικά ρολάρει, έχει πάντως τα θεματάκια της στην ανασταλτική λειτουργία.

Ζευγάρι που υπόσχεται θέαμα και συγκινήσεις. Ντινάμο Κιέβου και Ζάλτσμπουργκ έχουν μεγάλη ευχέρεια στο παιχνίδι δημιουργίας, είτε με τη μπάλα στα πόδια, είτε στο τρανζίσιον. Και οι άμυνες δύσκολα θα αντέξουν.

Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Under 5,5 κάρτες & Μούσα Γέο 1+ προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 4.05 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

TAGS DAILY BET STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ