ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Με ψυχολογία από το ρεσιτάλ κόντρα στην Μπάγερν ο Εμπολό για το 2.50

Ο Μπριλ Εμπολό πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν στο κύπελλο Γερμανίας
Ο Μπριλ Εμπολό πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν © 2019 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Μπριλ Εμπολό "οργίασε" με την Μπάγερν στο κύπελλο και τώρα απειλεί και την Μπόχουμ των Λαμπρόπουλου και Σταφυλίδη.

Η Γκλάντμπαχ φιλοξενεί την Μπόχουμ (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Bundesliga σε ένα παιχνίδι must win για την ομάδα του Αντι Χίτερ, η οποία προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να πλησιάσει την πρώτη εξάδα.

Η Γκλάντμπαχ είναι το καθαρό φαβορί της αναμέτρησης με τον άσο να βρίσκεται κατά μέσο όρο στο 1.35 και το διπλό σε τιμές άνω του 8.30.

Γκλάντμπαχ - Μπόχουμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Τα "πουλάρια" έρχονται από την ιστορική νίκη στο κύπελλο επί της Μπάγερν με 5-0 την περασμένη Τετάρτη. Ένα αποτέλεσμα που ανέβασε κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή τους εν όψει της συνέχειας.

Γενικά, η Γκλάντμπαχ είναι φέτος μία ομάδα που τα πηγαίνει καλά στα δύσκολα, αλλά τα θαλασσώνει στα εύκολα. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρωτάθλημα έχει κερδίσει τις Ντόρτμουντ και Βόλφσμπουργκ, έχει επίσης φέρει ισοπαλία με την Μπάγερν και έχει χάσει από ομάδες όπως η Αουγκσμπουργκ και η Χέρτα.

Για την Γκλάντμπαχ, που έχει στόχο να επιστρέψει στην Ευρώπη είναι πολύ σημαντικό να αρχίσει πλέον να καθαρίζει και τα λεγόμενα "μικρά" ματς όπως αυτό με τη νεοφώτιστη Μπόχουμ.

Η Μπόχουμ είναι από τις ομάδες με τα χαμηλότερα μπάτζετ στην κατηγορία και το γεγονός ότι έρχεται από τρεις σερί νίκες, δύο για το πρωτάθλημα (Γκρόιτερ Φιρτ, Αϊντραχτ) και μία για το κύπελλο (Αουγκσμπουργκ) στα πέναλτι, θεωρείται υπέρβαση.

Στην Μπόχουμ αγωνίζονται και δύο Ελληνες, ο Σταφυλίδης και ο Λαμπρόπουλος. Μάλιστα, ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ αναμένεται απόψε βασικός και μαζί με τον Μάσοβιτς θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των φιλοξενούμενων.

Εκπληκτικός ο Εμπολό κόντρα στην Μπάγερν

Οι δυο τους θα πρέπει να τα βάλουν με τον Μπριλ Εμπολό, ο οποίος έκανε ένα εκπληκτικό ματς κόντρα στην Μπάγερν. Ο Ελβετός στράικερ πραγματικά εξέθεσε την άμυνα των Βαυαρών, αφού πέτυχε δύο γκολ, έδωσε μία ασίστ και κέρδισε ένα πέναλτι.

Ο Εμπολό είναι ένας φορ με εξαιρετικά σωματικά προσόντα, τρομερή δύναμη, μεγάλη ταχύτητα κι αν δεν είχε αλλεπάλληλους τραυματισμούς θα βρισκόταν σε ακόμη πιο υψηλό επίπεδο. Στο τελευταίο Euro πάντως απέδειξε πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, έστω κι αν δεν έχει τα καλύτερα δυνατά τελειώματα.

Σε κάθε περίπτωση, με την ψυχολογία στα ύψη από τα… όργια της Τετάρτης ο Εμπολό θα είναι και απόψε ο βασικός εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της Γκλάντμπαχ και το anytime του στο 2.50 κρίνεται αξιόλογη περίπτωση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκλάντμπαχ - Μπόχουμ: Εμπολό να σκοράρει (απόδοση 2.50), 18:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ