TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Με το 1.75 στο Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ, ικανή για το 1.60 η Γουλβς

Με το 1.75 στο Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ, ικανή για το 1.60 η Γουλβς
© 2021 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Από 4/4 προέρχεται ο Τσάρλυ που σήμερα ρίχνει το βάρος σε δύο αγγλικά πονταρίσματα.

Τέσσερα παιχνίδια έχουμε σήμερα στην Premier League πάμε να δούμε τα δύο παιχνίδια που προκύπτει στοιχηματική επιλογή.

Ντέρμπι Λονδίνου έχουμε στο Έμιρεϊτς

Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ (22:00 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24) έχουν τους ίδιους στόχους. Διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο και ελπίζουν να μπορέσουν να μείνουν στην μάχη της τέταρτης θέσης και να την κλέψουν στο τέλος.

Η Γουέστ Χαμ έχει μεγαλύτερη πληρότητα και παίζει σε πιο υψηλούς ρυθμούς

Η ερώτηση που κρίνει και την επιλογή σημείου είναι ποιος από τους δύο έχει πιθανότητες να πετύχει την υπέρβαση. Ασφαλώς και δεν είναι εύκολο, όμως ρυθμό, ένταση ομάδας που ανήκει σε υψηλό επίπεδο, βγάζει μόνο η Γουέστ Χαμ. Από την αρχή της σεζόν μέχρι και σήμερα η Γουέστ Χαμ είναι η 4η καλύτερη ομάδα της Πρέμιερ. Παίρνει γκολ και δημιουργία από πολλούς ποδοσφαιριστές. Έχουν σκοράρει 12 παίκτες, έχει πάρει ασίστ από 9. Μόνο Σίτι, Λίβερπουλ και Τσέλσι καταγράφουν μεγαλύτερη πληρότητα. Η ομάδα του Αρτέτα για παράδειγμα έχει πάρει και αυτή ασίστ από 9 ποδοσφαιριστές, όμως μόλις 8 έχουν σκοράρει. Η διαφορά των δύο ομάδων η ανωτερότητα της Γουέστ Χαμ φαίνεται στα παιχνίδια με τις ομάδες που παίζουν στο πιο υψηλό επίπεδο.

Έχει κερδίσει εντός με 3-2 τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι έχει χάσει με 2-1 μόνο στο Έμιρεϊτς. Επίσης κέρδισε στο ντέρμπι του Λονδίνου και την Τότεναμ με 1-0 και έχει αποκλείσει στο Λιγκ Καπ τη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι. Η Άρσεναλ έχει χάσει εύκολα από όλους τους μεγάλους γιατί η άμυνα της δεν μπόρεσε να αντέξει τον ρυθμό που βάζουν στο παιχνίδι τους.

Η Γουέστ Χαμ δεν είναι ούτε Σίτι, ούτε Λίβερπουλ, ούτε Τσέλσι όμως μετά από τους τρεις διεκδικητές είναι η καλύτερη ομάδα. Το Χ2 στο 1.75 στο μέσο όρο των εταιριών.

Διόρθωση τιμών στο Μπράιτον - Γουλβς

Εντύπωση μου έκανε πως στο άνοιγμα των αποδόσεων η Μπράιτον δινόταν καθαρό φαβορί απέναντι στη Γουλβς (21:30 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24). Πρόκειται για μία ομάδα που μετράει ένα σερί 10 παιχνιδιών χωρίς νίκη με ρεκόρ 0-8-2. Δεν παίζει άσχημα, όμως έχει ξεχάσει να κερδίζει. Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει η λογική διόρθωση με τις τιμές στον άσο να ανεβαίνουν σημαντικά. Η Γουλβς προέρχεται από δύο πολύ απαιτητικά παιχνίδια. Δεν πήρε τίποτα απέναντι στη Λίβερπουλ και στη Σίτι ήταν όμως πραγματικά ανταγωνιστική. Βασάνισε τη Λίβερπουλ και έχασε τον βαθμό στην τελευταία φάση του αγώνα από το γκολ του Οριγκί. Άντεξε στο Έτιχαντ να παίζει με έναν παίκτη λιγότερο από το 44ο λεπτό, έχασε με 1-0 και στο τέλος είχε και μία καλή στιγμή για να φτάσει στην ισοφάριση.

Πιο γρήγορη η επίθεση της χωρίς τον Χιμένεθ

Δεν θα έχει τον Χιμένεθ που αποβλήθηκε με τη Σίτι. Τα παλιότερα χρόνια θα ήταν σοβαρή απώλεια. Ο Μεξικανος φορ όμως εμφανίζεται σοβαρά επηρεασμένος από τον περσινό του σοκαριστικό τραυματισμό στο κεφάλι, που τον άφησε εκτός γηπέδων για 8 μήνες. Φέτος δεν είναι ο ίδιος έχει χάσει την ταχύτητα του και σημαντικό μέρος από τον δυναμισμό που έμπαινε στις φάσεις. Δεν σκοράρει με μεγάλη συχνότητα, έχει πετύχει μόλις 3 τέρματα στο πρωτάθλημα. Περιμένω λοιπόν πως σε ένα παιχνίδι που θα πάει στα ίσα μέτρα και θα χρειαστεί τρεξίματα καθώς και η Μπράιτον είναι μία γρήγορη ομάδα, η επιθετική τριάδα των Ποντένσε - Χουάνγκ - Τραορέ που αναμένεται να ξεκινήσει θα λειτουργήσει καλύτερα.

Με βάση την ανταγωνιστικότητα που είχε η Γουλβς στα δύο παιχνίδια υπερβολικά υψηλών απαιτήσεων, που τα έχασε στο όριο πιστεύω πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Μπράιτον. Το Χ2 άνοιξε στο 1.80, από το πρωί υπάρχει διόρθωση τιμών και δίνεται στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπράιτον - Γουλβς: Χ2 (απόδοση 1.60), 21:30
  • Άρσεναλ - Γούεστ Χαμ: Χ2 (απόδοση 1.75), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ