ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Με τη φόρμα του Μέρτενς και την εκτελεστική δεινότητα του Αζόρκ στο 2.80

Ο Ντρις Μέρτενς πανηγυρίζει γκολ της Νάπολι κόντρα στην Ρόμα σε ματς της Serie A | 21 Μαρτίου 2021
Ο Ντρις Μέρτενς πανηγυρίζει γκολ της Νάπολι κόντρα στην Ρόμα σε ματς της Serie A | 21 Μαρτίου 2021 @2021 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Η φόρμα του Αζόρκ και το ανέβασμα του Μέρτενς, που έχει εξαιρετική παράδοση με την Εμπολι δίνουν δύο ειδικά στοιχήματα.

Το Στρασβούργο υποδέχεται τη Μαρσέιγ (18:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24) για τη 18η αγωνιστική της Ligue1 σε ένα παιχνίδι, που ο άσος είναι φαβορί στο 2.55 κατά μέσο όρο και η νίκη των Μασσαλών παίζει στο 2.85.

Το Στρασβούργο είναι η καλύτερη επίθεση του γαλλικού πρωταθλήματος μετά την Παρί Σεν Ζερμέν με 34 γκολ. Σε αυτή την επίδοση σημαντική είναι η συμβολή του σούπερ φορμαρισμένου Λουντοβίκ Αζόρκ, ο οποίος με εννιά τέρματα σε 16 συμμετοχές πραγματοποιεί φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και όλα δείχνουν ότι θα σπάσει το περσινό ρεκόρ του, όπου σημείωσε 16 γκολ σε 35 αγώνες.

Ο 27χρονος στράικερ σκόραρε τέσσερα τέρματα στα τελευταία τρία ματς της ομάδας του με Μονακό, Μπορντό και Νις. Επίσης έχει σκοράρει και στα τρία προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια που αγωνίστηκε. Η φόρμα του αξίζει να στηριχθεί με το anytime του να προσφέρεται στο 2.80.

Νάπολι - Εμπολι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ειδικό στοίχημα προκύπτει και από το παιχνίδι της Νάπολι με την Εμπολι (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) για τη 17η αγωνιστική της Serie A, όπου ο άσος εντοπίζεται στο 1.35, ωστόσο η αποστολή των παρτενοπέι αναμένεται πολύ πιο δύσκολη από αυτό που δείχνουν οι αποδόσεις.

Η Νάπολι συνεχίζει να αγωνίζεται χωρίς τον ηγέτη της αμυντικής της γραμμής, Κουλιμπαλί και αυτό ασφαλώς της έχει δημιουργήσει προβλήματα και ανασφάλεια. Είναι ενδεικτικό ότι στα τελευταία τρία επίσημα ματς με Σασσουόλο, Αταλάντα και Λέστερ η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι δέχθηκε συνολικά επτά γκολ.

Η Εμπολι είναι επιθετική ομάδα και στις προηγούμενες εννιά αγωνιστικές έφερε οχτώ συνδυαστικά Goal/Goal και Over 2,5, αποτυγχάνοντας να σκοράρει μόνο στο 0-2 από την Ιντερ.

Με δεδομένο ότι η Νάπολι στα τελευταία οχτώ επίσημα ματς κράτησε το μηδέν μόνο μία φορά, φαίνεται πως θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο γκολ για να κερδίσει απόψε την Εμπολι. Σε αυτό αναμένεται να βοηθήσει ο Ντρις Μέρτενς, ο οποίος πήρε ανάσες την Πέμπτη (αγωνίστηκε ως αλλαγή 27 λεπτά) και τώρα αναμένεται να επιστρέψει φρέσκος στο αρχικό σχήμα.

Ο Βέλγος επιθετικός από τότε τραυματίστηκε ο Οσιχμεν το έχει πάρει πάνω του και σκοράρει τέσσερα διαδοχικά ματς στη Serie A, φτάνοντας τα πέντε γκολ. Ο 34χρονος άσος έχει επίσης εξαιρετική παράδοση με την Εμπολι, αφού σε οχτώ αναμετρήσεις απέναντί της έχει σκοράρει πέντε φορές και έχει μοιράσει τρεις ασίστ. Το συνδυαστικό anytime Μέρτες και Goal/Goal προσφέρεται στο 3.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στρασβούργο - Μαρσέιγ: Να σκοράρει ο Αζόρκ (απόδοση 2.80), 18:00
  • Νάπολι - Εμπολι: Goal/Goal και να σκοράρει ο Μέρτενς (απόδοση 3.05), 19:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ