TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Με το δεξί ο Τεντέσκο στη Λειψία για το 1.75, πιο... επικίνδυνη η Μάιντς από την Μπαρτσελόνα

Ο τεχνικός της Μάιντς Μπο Σβένσον στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για την Bundesliga
Ο τεχνικός της Μάιντς Μπο Σβένσον στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Εξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το στοιχηματικό πρόγραμμα στην Bundesliga, βγαίνουν επιλογές από τη Λειψία και το Μόναχο.

Γεμάτο το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου στην Bundesliga με έξι αναμετρήσεις. Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στη Red Bull Arena, εκεί όπου η Λειψία φιλοξενεί την Γκλάντμπαχ (16:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24).

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εκ διαμέτρου αντίθετα μομέντουμ. Η Λειψία προέρχεται από μία μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη ψυχολογίας κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Γκλάντμπαχ από μία συντριβή άνευ προηγουμένου με 6-0 μέσα στην έδρα της από τη Φράιμπουργκ.

Η εικόνα των "πουλαριών" την προηγούμενη εβδομάδα ήταν σοκαριστικά κακή. Δέχθηκε έξι γκολ σε 37 λεπτά και ευγνωμονεί την αντίπαλο που τράβηξε το πόδι από το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο.

Η διοίκηση της Γκλάντμπαχ στηρίζει τον τεχνικό, Αντι Χίτερ, ωστόσο είναι φανερό πως η ομάδα χρειάζεται φρέσκο αίμα και ανανέωση στο ρόστερ της.

Η Λειψία έχει τη δυναμική να διορθώσει τη βαθμολογία της και θα προσπαθήσει στα τρία τελευταία ματς του πρώτου γύρου μέχρι τη διακοπή να καλύψει το χαμένο έδαφος από την πρώτη τετράδα, που είναι ο βασικός της στόχος.

Απόψε μάλιστα αναμένεται να έχει και έξτρα ώθηση, αφού θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Ντομένικο Τεντέσκο, που διαδέχεται στον πάγκο τον αποτυχημένο Τζέσι Μάρς. Ο Ιταλός πρώην τεχνικός της Σάλκε και της Σπαρτάκ Μόσχας, παρότι δεν ήταν η πρώτη επιλογή των διοικούντων τη Λειψία, τους εντυπωσίασε στη συνέντευξη που έδωσε και πήρε μία μεγάλη ευκαιρία να δουλέψει σε έναν σύλλογο με εξαιρετικές προοπτικές.

Ο άσος στο 1.75 είναι τίμιος, δεδομένου ότι η Λειψία θα βρει απέναντί της τη διαλυμένη ψυχολογικά Γκλάντμπαχ, που δέχθηκε στις τελευταίες δύο αγωνιστικές 10 γκολ συνολικά!

Μπάγερν - Μάιντς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Μόναχο η Μπάγερν υποδέχεται τη Μάιντς (16:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24) και λογικά είναι το απόλυτο φαβορί σε τιμές στο 1.25. Το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως αναμένεται πολύ πιο ζόρικο για τους Βαυαρούς συγκριτικά με το μεσοβδόμαδο κόντρα στην Μπαρτσελόνα, που ο άσος έδινε 1.70.

Την Τετάρτη ο Νόιερ εξελίχθηκε σε θεατής απέναντι στη θλιβερή Μπαρτσελόνα. Η Μάιντς πιθανότατα θα τον τεστάρει πολύ περισσότερο.

Οι "καρναβαλιστές" είναι ο ορισμός της δουλεμένης ομάδας. Παρότι ο προϋπολογισμός τους είναι από τους πιο μικρούς στην κατηγορία, πραγματοποιούν φέτος σπουδαία πορεία και στις πρώτες 14 αγωνιστικές έχουν σημειώσει την καλύτερή τους συγκομιδή εδώ και μία δεκαετία, από τότε δηλαδή που καθόταν στον πάγκο τους, ο Τόμας Τούχελ.

Ο Σβένσον στα χνάρια των Τούχελ και Κλοπ

Υπενθυμίζεται ότι την περσινή σεζόν, η Μάιντς είχε κάνει έναν τραγικό πρώτο γύρο και ήταν πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Η κίνηση κλειδί ωστόσο για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση ήταν η πρόσληψη του Μπο Σβένσον. Ο Δανός τεχνικός ανέλαβε στις 4 Ιανουαρίου και έκτοτε η Μάιντς κοιτάζει όλο και πιο ψηλά, φτάνοντας φέτος σε σημείο να δείχνει ικανή μέχρι και για ευρωπαϊκή έξοδο.

Σε 34 αγώνες πρωταθλήματος με τον Σβένσον στον πάγκο, η Μάιντς έχει μαζέψει 54 βαθμούς. Στο ίδιο διάστημα μόνο τέσσερις ομάδες (Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Βόλφσμπουργκ) έχουν καλύτερη συγκομιδή, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς του 42χρονου τεχνικού.

Με δεδομένο λοιπόν ότι η Μπάγερν δεν είναι τέρας αξιοπιστίας στην άμυνα (μόλις 4 καθαρές εστίες σε 14 αγωνιστικές) και ότι η θαρραλέα Μάιντς δεν θα περιοριστεί σε... κρυφτούλι στο Μόναχο, το αμφίσκορο στο 1.80 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία - Γκλάντμπαχ: 1 (απόδοση 1.75), 16:30
  • Μπάγερν - Μάιντς: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 16:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ