ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Με "ζεστό" Λαουτάρο η Ιντερ, ξανά χωρίς το "κανόνι" της η Εσπανιόλ

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ίντερ - Σαλερνιτάνα
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ίντερ - Σαλερνιτάνα © 2022 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Εσπανιόλ - Σοσιεδάδ από τη La Liga και Σαμπντόρια - Ιντερ από τη Serie A.

Η Σοσιεδάδ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στη La Liga, φιγουράρει στην τρίτη θέση και αν καταφέρει να κερδίσει απόψε την Εσπανιόλ, στη Βαρκελώνη θα επαναφέρει τη διαφορά της στους οκτώ βαθμούς από την πέμπτη Μπέτις (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Το σύνολο του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ έχει αποδώσει φέτος το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ισπανία μετά τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και δικαιωματικά έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την έξοδο στο Champions League. Είναι χαρακτηριστικό πως το ενδεχόμενο να τερματίσει στην πρώτη τετράδα προσφέρεται μόλις στο 1.35.

Οι Βάσκοι έτρεξαν ένα εξαιρετικό αήττητο σερί επτά αγώνων (5-2-0) στο πρωτάθλημα, ωστόσο την προηγούμενη αγωνιστική υπέστησαν απρόσμενη ήττα εντός έδρας από τη Βαγιαδολίδ με 1-0 (73'), σε ένα ματς που θα έπρεπε μίνιμουμ να πάρουν την ισοπαλία (xGoals 1,22-0,78). Προηγουμένως, η Σοσιεδάδ είχε κρατήσει στο 0-0 τη Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου και ενώ τέσσερις ημέρες πριν είχε δώσει μεγάλη μάχη στο Καμπ Νου για το κύπελλο, αλλά έχασε οριακά 1-0 από την Μπαρτσελόνα.

Στον αντίποδα, η Εσπανιόλ βρίσκεται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας τις περισσότερες ισοπαλίες (9) στην κατηγορία και τις λιγότερες νίκες (4) μετά την ουραγό Έλτσε. Στο τελευταίο της ματς πήρε 1-1 στην Παμπλόνα με την Οσασούνα, χωρίς να είναι ανώτερη (xGoals 1,56-0,92).

Γενικά, οι Καταλανοί είναι ένα σκληροτράχηλο σύνολο, που έχουν υποστεί μόλις μία ήττα εντός έδρας στα τελευταία επτά ματς (2-4-1). Ωστόσο, η απουσία του πρώτου σκόρερ Χοσέλου (11 γκολ) δεν γίνεται να μη στοιχίσει. Μάλιστα, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αποκάλυψε πως ο Μπρεθγουέιτ (5 γκολ) παίζει με πρόβλημα στο γόνατο πάνω από δύο εβδομάδες.

Για τη Σοσιεδάδ είναι εκτός ο ηγετικός χαφ Σίλβα, ωστόσο μεσοεπιθετικά είναι μια εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα και το πιθανότερο είναι πως απόψε θα επιστρέψει στα γκολ μετά από τρία άσφαιρα 90λεπτα στο πρωτάθλημα. Δεν είναι φυσιολογικό να μείνει ξανά στο μηδέν ένα σύνολο που έχει παίκτες όπως ο Σέρλοθ (8 γκολ), ο Οϊαρθάμπαλ (1 γκολ), ο Μπράις Μέντες (7 γκολ) και ο Κούμπο (3 γκολ).

Τίμιο το διπλό στο 2.20 για τη Σοσιεδάδ, που έχει κερδίσει τέσσερις φορές στις τελευταίες οκτώ επισκέψεις της στην έδρα της Εσπανιόλ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο ιταλικό πρωτάθλημα, η Ιντερ παίζει απόψε στη Γένοβα και φυσικά είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη (21:45 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Οι νερατζούρι μετρούν πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους και έρχονται από το 1-0 στο ντέρμπι με τη Μίλαν. Το τελικό σκορ δεν αποτυπώνει τον απόλυτο έλεγχο της Ιντερ, η οποία δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του αγώνα. Είναι ενδεικτικό ότι η Μίλαν έκανε μόλις τέσσερις τελικές στο ματς και κατέγραψε xGoals υπέρ 0,21.

Στον αντίποδα, η Σαμπντόρια, μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες, έφερε 2-2 στη Μόντσα, ωστόσο και αυτή η ισοπαλία άφησε στο τέλος αίσθηση ήττας. Η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς κρατούσε σφιχτά ένα πολύτιμο τρίποντο μέχρι το 96ο λεπτό, όμως σε εκείνο το σημείο υπέπεσε σε ένα παντελώς αχρείαστο πέναλτι, από το οποίο ήρθε η ισοφάριση.

Η κατάσταση στο σύλλογο είναι οριακή, τα οικονομικά προβλήματα διογκώνονται και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η ομάδα να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών. Μέσα σε αυτό το βαρύ σκηνικό, ο Στάνκοβιτς προσπαθεί να κρατήσει ενωμένο το αγωνιστικό τμήμα και παλεύει για την παραμονή, παρότι το -9 από την 17η θέση μοιάζει αυτή τη στιγμή βουνό.

Άλλωστε, η Σαμπντόρια έχει γνωρίσει 15 ήττες φέτος σε 21 αγωνιστικές και δεν έχει ούτε μία νίκη (0-2-8) μέσα στο Λουίτζι Φεράρις.

Η Ιντερ δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβει την υπερταχεία της Νάπολι, ωστόσο έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία απόψε να αφήσει στο -5 τις Αταλάντα, Ρόμα και Μίλαν, που διεκδικούν επίσης μία θέση στην πρώτη τετράδα. Μην ξεχνάμε, ότι η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έχει την επόμενη εβδομάδα το πρώτο παιχνίδι με την Πόρτο για το Champions League, επομένως, πριν μπλέξει με την Ευρώπη, θα ήταν ιδανικό να χτίσει ένα καλό μαξιλαράκι από τον άμεσο ανταγωνισμό.

Το διπλό είναι στο 1.40 και φαντάζει καλό στήριγμα για όποιον θέλει να το συνδυάσει σε κάποιο παρολί. Εναλλακτικά, παίζεται σε combo και το anytime του φορμαρισμένου Λαουτέρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός φορ έχει πετύχει επτά γκολ σε εννιά επίσημα ματς μετά το Μουντιάλ. Σημείωσε το νικητήριο στο ντέρμπι με τη Μιλάν, ενώ σκόραρε και στις δύο τελευταίες εξόδους της Ιντερ, σε Κρεμονέζε και Μόντσα. Στο 2.35 το διπλό με σκόρερ τον Λαουτάρο, που είναι φέτος, με 12 τέρματα, δεύτερος στη Serie A, πίσω μόνο από τον Οσιμχεν της Νάπολι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαμπντόρια – Ιντερ: 2 & Λαουτάρο Anytime (απόδοση 2.35), 21:45
  • Εσπανιόλ – Σοσιεδάδ: 2 (απόδοση 2.20), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ