BIG GAMES BET

Μίντλεσμπρο - Τσέλσι: Προγνωστικά και ανάλυση - Φρούριο και καυτό το Ρίβερσαϊντ

Ο Ματ Κρουκς της Μίντλεσμπρο πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο Αγγλίας
Ο Ματ Κρουκς πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο Αγγλίας © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η Μίντλεσμπρο έχει άλλο ένα υψηλό εμπόδιο μπροστά της στο Κύπελλο Αγγλίας και ετοιμάζεται να πετάξει έξω άλλη μια ομάδα της Premier League. Δυναμίτισε την ατμόσφαιρα η Τσέλσι τις προηγούμενες ημέρες και το Ρίβερσαϊντ αναμένεται ιδιαίτερα εχθρικό. Ποντάρισμα στο 2.56.

Ο Κρις Γουάιλντερ έχει αλλάξει προς το καλύτερο το κλίμα στη Μίντλεσμπρο, η ομάδα έχει βρει τη χαμένη ταυτότητά της και μετά από καιρό έχει αποκτήσει σημαντικό ρόλο στην Championship και βρίσκεται για τα καλά στο κυνήγι της εξάδας και των playoffs ανόδου. Μετά από 37 ματς έχει 59 βαθμούς, όσους και η έκτη ΚΠΡ, ενώ η πέμπτη Λούτον έχει 60 βαθμούς. Όλα είναι ανοιχτά, αλλά ο Γουάιλντερ έχει κερδίσει τον κόσμο. Έτσι και αλλιώς χαρακτηρίζεται για τη σοβαρότητά του και τη δουλειά που κάνει. Αυτή τη φορά όμως γυρνάει τον διακόπτη και μπαίνει σε FA Cup mode, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι (19:15 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24). Η αναμέτρηση αφορά στα προημιτελικά της διοργάνωσης και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

Μίντλεσμπρο - Τσέλσι: Προγνωστικά και ανάλυση

Αν το Ρίβερσαϊντ επρόκειτο να είναι μια φορά καυτό, τώρα πρόκειται να είναι δύο και κυρίως εχθρικό μετά από τα όσα έκανε η Τσέλσι μεσοβδόμαδα. Η λονδρέζικη ομάδα απέσυρε το αίτημα να διεξαχθεί ο αγώνας χωρίς φιλάθλους, κάνοντας μεταστροφή στη θέση που αφορούσαν " λόγους αθλητικής ακεραιότητας", όπως εξηγούσε σχετικά. Η Τσέλσι λόγω των κυρώσεων στον Αμπράμοβιτς δεν μπορεί να πουλήσει εισιτήρια στον κόσμο της. Η αρχική κίνηση των Μπλε έκανε έξαλλο τόσο τον Γουάιλντερ, όσο και τον πρόεδρο της Μπόρο, Στιβ Γκίμπσον ο πρώτος τόνισε πως εάν το ματς γινόταν κεκλεισμένων των θυρών, ο ίδιος δεν θα πήγαινε στο ματς, ενώ ο δεύτερος υποστήριξε πως "Αθλητική ακεραιότητα και Τσέλσι είναι λέξεις που δεν πηγαίνουν στην ίδια φράση". Μεσοβδόμαδα η Τσέλσι κέρδισε έστω και δύσκολα στη Γαλλία τη Λιλ 2-1 και σε συνδυασμό με το 2-0 του Λονδίνου προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δύσκολα ο Κρίστενσεν, λογικά εκτός και οι Οντόι και Τζέιμς.

Η Μίντλεσμπρο βρίσκεται σε τροχιά playoffs, αλλά το σημερινό ματς αποτελεί προτεραιότητα και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία και πίστη πως η ομάδα θα παρουσιάσει κάτι αξιόλογο απόψε. Έκανε νίκη-δήλωση στο Μπέρμιγχαμ μεσοβδόμαδα και κέρδισε 2-0 κάνοντας μετά από καιρό διπλό. Η ανυπομονησία μεγάλη για το παιχνίδι, αλλά ο Γουάιλντερ είναι ένας μάνατζερ που παίρνει το 100% από τους παίκτες του και ξέρει πώς να τους διαχειρίζεται μετά από επιτυχίες. Στους προηγούμενους γύρους πέταξε εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ. Έχει να χάσει εντός έδρας από τις 23 Νοεμβρίου. Έκτοτε μετράει 8 νίκες και μια πρόκριση στην παράταση με την Τότεναμ (1-0). Πάγια εκτός ο χαφ Παγιέρο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Τσέλσι πάει αποσυντονισμένη λόγω των κυρώσεων στον Αμπράμοβιτς, όλα στρέφονται στην επόμενη μέρα και το μέλλον είναι άγνωστο. Ο Τούχελ προσπαθεί να εστιάσει μόνο στο αγωνιστικό σκέλος, αλλά ούτε αυτός τα καταφέρνει καλά για την ώρα. Το Ρίβερσαϊντ θα είναι εχθρικό σήμερα, η Μίντλεσμπρο είναι ζόρικη ομάδα, θα βάλει δύσκολα στους Μπλε, περιμένουν όλοι πώς και πώς αυτό το ματς, ενώ ο Γουάιλντερ θα πάει με ό,τι καλύτερο διαθέτει. Ο Τούχελ από την άλλη ίσως κάνει ροτέισον. Στο 2.56 το 1Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίντλεσμπρο - Τσέλσι: 1Χ (απόδοση 2.56), 19:15
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ