BIG GAMES BET

Μονακό - Λιόν: Προγνωστικά και Ανάλυση - Έχουν την ποιότητα για το 1.78

Ο Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το 2-2 στο Μονακό - Λιλ
Ο Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το 2-2 στο Μονακό - Λιλ © 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Κρίσιμο ματς στη Ligue 1 ανάμεσα στη Μονακό και τη Λιόν. Σούπερ φορμαρισμένος ο Μπεν Γεντέρ στους Μονεγάσκους, από τρεις σερί νίκες έρχεται η Ολιμπίκ.

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα στη Ligue 1. Η αρχή γίνεται με το παιχνίδι της Σεντ Ετιέν κόντρα στη Μονπελιέ και αργότερα το βράδυ έχουμε το μεγάλο ματς ανάμεσα στη Μονακό και τη Λιόν (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Η αναμέτρηση στο Πριγκιπάτο έχει τεράστια βαθμολογική σημασία, καθώς οι δύο ομάδες απέχουν οχτώ και εννιά βαθμούς αντίστοιχα από την τρίτη θέση, που δίνει εισιτήριο για το Champions League, επομένως δεν έχουν κανένα περιθώριο για απώλειες. Οποια από τις δύο καταφέρει να επιβιώσει στη μεταξύ τους μάχη θα ξαναμπεί γερά στο κόλπο της τριάδας.

Προγνωστικά Γαλλία: Μονακό - Λιόν

Στη Μονακό έχει διαφανεί από το ξεκίνημα της θητείας του Φιλίπ Κλεμάν, το επιθετικό στιλ του Βέλγου τεχνικού. Στα τελευταία δύο ματς των Μονεγάσκων στο πρωτάθλημα, σημειώθηκαν συνολικά εννιά γκολ. Αρχικά, η ομάδα του Κλεμάν κέρδισε με 4-0 την Κλερμόν και εν συνεχεία έχασε με 3-2 από τη Μονπελιέ.

Η αντίδρασή της πάντως ήταν υποδειγματική, αφού ακολούθησε η πρόκριση στο κύπελλο με 4-2 μέσα στην έδρα της υπολογίσιμης φέτος Λανς. Η Μονακό λοιπόν, έχει βάλει δέκα γκολ στα τελευταία τρία επίσημα παιχνίδια της, δείχνοντας άγριες επιθετικές διαθέσεις.

Στον αντίποδα, η Λιόν προέρχεται από το καλύτερό της φετινό σερί στη Ligue 1, αφού κέρδισε διαδοχικά την Τρουά, τη Σεντ Ετιέν στο παραδοσιακό ντέρμπι και την Τρίτη την Μαρσέιγ σε εξ αναβολής ματς. Ειδικά, η νίκη με 2-1 επί των φορμαρισμένων Μασσαλών, τη γέμισε με ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, αφού επιτεύχθηκε με πολλές απουσίες και με ανατροπή στο φινάλε, χάρη σε γκολ στο 76' και στο 89'.

Απόψε μάλιστα, η ομάδα του Πέτερ Μπος θα είναι ενισχυμένη, αφού επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του στην εθνική Βραζιλίας, ο κορυφαίος παίκτης του ρόστερ, Πακετά ενώ μπήκαν κανονικά στην αποστολή τα δύο χειμερινά αποκτήματα, ο μεσοεπιθετικός Φεβρ (Μπρεστ – 7 γκολ) και ο χαφ Ντομπελέ (Τότεναμ).

Μονακό - Λιόν: Στοιχηματική Πρόταση

Η Ολιμπίκ σε 22 ματς στο πρωτάθλημα έχει μείνει άσφαιρη μόλις δύο φορές και με τους Ντεμπελέ και Πακετά, που έχουν φέτος από επτά γκολ έκαστος, είναι ικανή να απειλήσει την άμυνα της Μονακό.

Από την άλλη, η Μονακό έχει σε καταπληκτική κατάσταση τον Μπεν Γεντέρ, ο οποίος έχει σκοράρει 9 γκολ στα τελευταία επτά επίσημα ματς και έχει φτάσει ήδη τα 13 στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, ο 31χρονος Γάλλος άσος διατηρεί τρομερή παράδοση κόντρα στη Λιόν, με 9 τέρματα εναντίον της, εκ των οποίων τρία στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Ολα λοιπόν συγκλίνουν προς ένα γεμάτο και αμφίρροπο ματς, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές επιθετικά ομάδες. Υπενθυμίζεται άλλωστε, ότι το περσινό ματς είχε λήξει 2-3 υπέρ της Λιόν. Το Over 2,5 κοντά στο 1.80 μπορεί να αποτελέσει μία τίμια επιλογή. Όποιος επιθυμεί ασφαλώς, μπορεί να φτάσει την απόδοση πάνω από το 2.80, σε combo με το anytime του σούπερ φορμαρισμένου Μπεν Γεντέρ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονακό - Λιόν: Over 2,5 (απόδοση 1.78), 22:00
  • Μονακό - Λιόν: Over 2,5 & Να σκοράρει ο Μπεν Γεντέρ (απόδοση 2.82), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ