BIG GAMES BET

Μόνο αν κρατήσει ελεγχόμενο το ρυθμό θα έχει τύχη ο Κόντε, ρίσκο στο 2.30

Ο τεχνικός της Τότεναμ Αντόνιο Κόντε στο παιχνίδι με τη Λιντς για την Premier League
Ο τεχνικός της Τότεναμ Αντόνιο Κόντε στο παιχνίδι με τη Λιντς © 2021 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Η Τότεναμ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ σε ένα ματς που οι Reds είναι το απόλυτο φαβορί, αλλά ο Αντόνιο Κόντε θα επιχειρήσει να τους κάνει τη ζωή δύσκολη.

Η Τότεναμ φιλοξενεί στο Λονδίνο τη Λίβερπουλ (18:30 Cosmote 3HD, Live από το SPORT24) στο κορυφαίο παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική της Premier League. Ο άσος παίζει σε τιμές στο 5.50 κατά μέσο όρο, ενώ το διπλό είναι φαβορί κάτω από το 1.60.

Οι ομάδες της Premier League αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τον κορονοϊό και οι αναβολές αγώνων είναι διαδοχικές.

Τότεναμ - Λίβερπουλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Μία από αυτές που πέρασαν το τελευταίο κύμα κορονοϊού είναι η Τότεναμ, με συνέπεια να αναβληθούν τρεις αναμετρήσεις της. Το παιχνίδι με τη Ρεν για το Conference League και τα ματς με Μπράιτον και Λέστερ για το αγγλικό πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει, ότι τα σπιρούνια έχουν να αγωνιστούν από τις 5 Δεκεμβρίου και το 3-0 επί της ουραγού Νόριτς.

Σύμφωνα με τον Αντόνιο Κόντε, σημαντικό κομμάτι του ρόστερ πέρασε τον ιό. Μεταξύ των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ήταν οι Σον, Μόουρα, Έμερσον και Σκιπ, επομένως για αυτούς τους τέσσερις υπάρχει αμφιβολία για την ετοιμότητά τους εν όψει Λίβερπουλ. Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως επιστρέφουν από τραυματισμό οι Ρεγκιλόν και Λο Σέλσο.

Στη Λίβερπουλ τα πράγματα προς το παρόν κυλούν πιο ομαλά σε ό,τι αφορά στη διαχείριση της πανδημίας, παρόλα αυτά για το παιχνίδι με την Τότεναμ, κρίνεται αβέβαιη η συμμετοχή του Φαν Ντάικ και του Φαμπίνιο, που περιμένουν να επανεξεταστούν για τον κορονοϊό.

Η Λίβερπουλ βέβαια, προέρχεται από οχτώ διαδοχικές νίκες μετά την ήττα με 3-2 από τη Γουέστ Χαμ και συνεχίζει να ακολουθεί κατά πόδας την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Για την Τότεναμ αντίθετα το τοπίο είναι θολό. Δεν μπορεί να γίνει ξεκάθαρη εκτίμηση για την κατάστασή της, δεδομένου ότι βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδες. Από τη μία υπάρχει λοιπόν το ενδεχόμενο να εμφανιστεί φρέσκια απέναντι στους Reds, από την άλλη η αγωνιστική απραξία και οι πολλές χαμένες προπονήσεις μπορεί να την έχουν βγάλει τελείως εκτός ρυθμού.

Υπενθυμίζεται ότι η Τότεναμ είναι αήττητη στην Premier League με τον Κόντε στον πάγκο. Ξεκίνησε με τη λευκή ισοπαλία στο Γκούντισον Παρκ απέναντι στην Εβερτον και εν συνεχεία έκανε τρεις κολλητές νίκες εντός έδρας με Λιντς, Μπρέντφορντ και Νόριτς.

Ο Κόντε όταν ήταν στον πάγκο της Τσέλσι, αντιμετώπισε τέσσερις φορές τη Λίβερπουλ του Κλοπ και ο απολογισμός του είναι 1-2-1, με 3/4 under 2,5. Η Τότεναμ πάντως μετράει αισίως επτά διαδοχικές ήττες κόντρα στη Λίβερπουλ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Η τελευταία νίκη των Spurs χρονολογείται το 2017 με 4-1 στο Λονδίνο.

Τότεναμ - Λίβερπουλ: Στοιχηματική Πρόταση

Προφανώς, οι διαδοχικές νίκες της Λίβερπουλ και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η επιθετική της γραμμή δικαιολογούν τον έντονο φαβοριτισμό. Από την άλλη, οι Reds θα δώσουν απόψε το έκτο τους ματς σε 19 ημέρες μέσα στον Δεκέμβριο, επομένως δεν γίνεται να παίζουν συνέχεια στα "κόκκινα". Αυτό φάνηκε άλλωστε και στις νίκες με 1-0 επί της Γουλβς και της Αστον Βίλα.

Από την άλλη, ο Κόντε γνωρίζει πολύ καλά να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους παιχνίδια και να μην εκτίθεται. Ξέρει ότι έχει στα χέρια του μία χειρότερη ομάδα, επομένως πρώτος στόχος θα είναι να κρατήσει το ρυθμό ελεγχόμενο, καθώς ακόμη και η ισοπαλία με τη Λίβερπουλ θα είναι κέρδος.

Παρότι λοιπόν δεν είναι σύνηθες τα παιχνίδια της Λίβερπουλ να πηγαίνουν στο under 2,5, στην προκειμένη περίπτωση, με τον Κόντε αντίπαλο και τις τιμές στο 2.30 το ρίσκο αξίζει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τότεναμ - Λίβερπουλ: Under 2,5 (απόδοση 2.30), 18:30
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ